Garanti'ye Global Finance'den ikinci kez ödül

Güncelleme Tarihi:

Garantiye Global Financeden ikinci kez ödül
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2012 13:26

Garanti Bankası, dünyanın önde gelen finans dergilerinden Global Finance tarafından, ikinci defa Türkiye’nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası (Best Trade Finance Bank in Turkey) seçildi.

Haberin Devamı

Derginin 78 ülke ve bölgeden yaptığı “En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası” seçimi; Global Finance editörlerinin yanı sıra sektör analistleri, kurumsal yöneticiler ve teknoloji uzmanlarının görüşleriyle belirlendi.   

Konu hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Tolga Egemen, “Garanti Bankası olarak, ihracat ve ithalat işlemlerinde yenilikçi ve müşteri odaklı çözümler üretmeye devam ediyor ve dış ticaret finansmanı alanındaki öncü rolümüzü başarıyla sürdürüyoruz. Uluslararası piyasalardaki olağanüstü koşullara rağmen, en uygun maliyetli sendikasyon işlemlerine imza atarak fark yaratıyoruz. Global Finance’ten üst üste iki senedir aldığımız ödül, uluslararası finans otoritelerinin, dış piyasalardaki uzmanlığımız ve müşteri ilişkilerindeki gücümüzle ilgili takdirini ortaya koyuyor. Dış ticaret finansmanı alanındaki hizmet kalitemizi daha da üst seviyelere çıkarmaya ve müşterilerimize en iyi imkanları sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

   

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!