G-20 avantajı

Güncelleme Tarihi:

G-20 avantajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 21:15

KASIM ayında G-20 Zirvesi kapsamında dünya liderlerini ağırlayan Antalya Belek’te hizmet veren Regnum Carya Golf & Spa Resort’ün, bu organizasyonla tam not aldığını söyleyen Regnum Carya Golf & Spa Resort Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, “Regnum Carya’nın servis ve hizmet anlayışı ile kurumsal şirketlere hizmet veren Convention Center, 7 bin 500 metrekarelik alanıyla ve dışarıya açılabilen pencere ve kapılarıyla diğer kongre merkezlerinden ayrılıyor. 2 bin 100 metrekarelik kolonsuz balo salonu, sahip olduğu akustik ve gün ışığını alması avantajı ile de pek çok balo salonunu geride bırakıyor. Ses ve görüntü sistemi olanakları bakımından son teknolojik donanıma sahip” dedi.

Haberin Devamı

BAŞKANLIK HİZMETİ

G-20 avantajı


Türkiye’de kongre turizmi deyince akla İstanbul ve Antalya Bölgesi’nin geldiğini ifade eden Öztürk, “Antalya’nın da tesis özellikleri ve kapasitesi göz önünde bulundurulduğunda bölgenin özellikle de kış dönemlerinde, çok daha fazla ve kapsamlı etkinliklere ev sahipliği yapabileceğini düşünüyoruz. Bu sene G-20 için Belek bölgesinin seçilmesi büyük bir avantaj. G-20 rüzgarı ile gelecekteki yıllarda çok daha fazla kongre ve etkinliği Türkiye’ye çekebilmeyi umuyoruz. En yoğun turizm sezonunda dahi misafir başına bir çalışanın düştüğü Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta her misafire devlet başkanı gibi hizmet veriyoruz” diye konuştu.

ŞİRKET AKTİVİTELERİ

Geniş konsept içeriği ile misafirlerine 24 saat yiyecek-içecek bulabilecekleri açık mekanlar sunduklarını söyleyen Öztürk, “Kongreler dışında kurumsal şirketlerin iç iletişim çalışmalarına yönelik olarak grup aktiviteleri düzenleyebilecekleri olanaklar da sunuyoruz. Arazi içinde ‘Adventure Park’ı bulunan otelimizin, ayrıca takım aktivitelerinin yapılabileceği geniş bir çim alanı da bulunuyor. Yoğun toplantılar sonrasında misafirlerin rahatlayabilecekleri 4 bin 800 metrekarelik 2 katlı spa merkezinde misafirler kongre yorgunluğunu atarak dinlenebiliyor, masajlarla rahatlayabiliyorlar” dedi.Türkiye’de ‘her şey dahil’ anlayışına ve hizmet kalitesine yeni bir soluk getirmek için 2014 yılı Nisan ayında kapılarını açan Regnum Carya Golf & Spa Resort’ün, Carya Golf Club ile birlikte toplamda 1 milyon metrekarelik alanı olduğuna değinen Öztürk, “62 metrekareden 200 metrekareye kadar değişen oda büyüklükleri, standart odalarında dahi VIP oda hizmeti ile misafirlerine evlerini aratmıyor. Regnum Carya, 4 bin 800 metrekareye yayılan fitness ve spa merkezinden, ala carte restoranlarına; gece aydınlatmalı golf sahalarından farklı amaçlara hizmet eden havuz, su parkları, macera parkına kadar birçok alanda misafirlerine farklı bir konaklama deneyimi sunuyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!