Fuzul GYO’nun halka arzı tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Fuzul GYO’nun halka arzı tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2023 12:42

Fuzul GYO, 20-21 Temmuz tarihlerinde Halk Yatırım ve İntegral Yatırım konsorsiyum liderliğinde gerçekleşen talep toplama sürecini tamamladı.

Haberin Devamı

Halka arz, sabit fiyatla talep toplama yöntemi ile gerçekleştirildi. Toplam 1 milyon 369 bin 622 yatırımcının talepte bulunduğu halka arzda bireysel yatırımcı talebi, 1 milyon 369 bin 504 oldu. 

Fuzul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, “Talep toplama sürecimizde yatırımcıların gösterdiği ilgi bizi çok gururlandırdı. Halka arzımıza yurtiçi bireysel yatırımcılardan planlanan tahsisat tutarının 3 katı, yurtiçi kurumsal yatırıcılardan ise yine planlanan tahsisat tutarının 4,3 katı talep geldi ve sonuçta şirketimizin 1 milyon 326 bin 874 yeni ortağı oldu. Bireysel yatırımcının ilgisini çekmek halka arz olan bir şirket için çok önemli. Tüm yatırımcılara ve yeni ortaklarımıza Fuzul GYO’ya gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Yatırımcıların gösterdiği yoğun ilgi bir anlamda bize gösterilen güvenin teyidi. Bu güvene layık olmak için aynı motivasyonla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!