Fuat Tosyalı’ya Japonya Büyükelçiliği’nden ödül

Güncelleme Tarihi:

Fuat Tosyalı’ya Japonya Büyükelçiliği’nden ödül
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2024 07:00

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Japonya Büyükelçiliği tarafından Büyükelçi Ödülü’ne layık görüldü.

Haberin Devamı

Bu amaçla yapılan ödül töreni, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Kemal Bozay, Japonya’nın Türkiye Büyükelçisi Katsumata Takahiko, Belçika ve Cezayir büyükelçileri, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve Japonya Büyükelçiliği çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende konuşma yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Kemal Bozay, “Bu ödül Japonya ile 2013 yılında stratejik ortaklık seviyesine çıkardığımız ilişkilerin her alanda derinleşmeye devam ettiğini göstermesi açısından mutluluk verici ve çok önemli bir dönüm noktası. Japonya, Asya ve Pasifik Bölgesi’ndeki güçlü bir ticaret ortağımızdır” dedi.

İLİŞKİLER PEKİŞECEK

Büyükelçi Ödülü’nü Japonya’nın Türkiye Büyükelçisi Katsumata Takahiko’nun elinden alan Fuat Tosyalı ise, “Tosyalı olarak Toyo Kohan şirketi ile Tosyalı Toyo çatısı altında uzun süredir başarılı bir iş ortaklığımız var. Japon dostlarımızla güvene dayalı, sıcak, samimi ve içten gelen bir ilişki yürütüyoruz. Bugüne kadar birlikte büyük yatırımlar ve işler yaptık” dedi.  Tosyalı Toyo’nun dünya çelik ekosisteminin en önemli oyuncularından olduğunu söyleyen Tosyalı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

“İnanıyorum ki Japon dostlarımızla uzun yıllardır devam eden, bu ilişki çoğalacak. Hikayemiz Japonya’nın ve Türkiye’nin başarılı şirketlerine iyi bir örnek teşkil ederek onları da yeni iş ortaklıkları için cesaretlendirecektir.”

BAKMADAN GEÇME!