Fuarda dostluk

Güncelleme Tarihi:

Fuarda dostluk
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da fuara katılan Türk ve Yunanlı turizmciler Akdeniz'e daha çok turist çekebilmek için ortak hareket etme kararı aldı

ANTALYA Expo Center'da gerçekleştirilen fuarı çok sayıda ziyaretçinin gezmesi iki komşu ülkenin sektör temsilcilerini de umutlandırıyor. 30 Ülkeden 105 tur operatörünün yanısıra turizm sektörüne hizmet veren kuruluşlarla katılımcı sayısının 140 ulaştığı MEDİTT'te Türk ve Yunan turizmciler de kaynaştı.

Resort Dedeman Antalya Otel Genel Müdürü Koray Yetik, Dedeman Bodrum Otel Genel Müdürü Ahmet Bilgin ve Yunanlı Turizmci Papastergiu Stefanos Akdeniz bölgesinde düzenlenen bu tür etkinliklerin komşular arasındaki ilişkilerin gelişmesine büyük katkı sağladığını söyledi. Stefanos, iki ülke arasında ki ilişkilerde geçen yıl büyük mesafe kaydedildiğine dikkat çekti. Yunanlı turizmci Papastergiu Stefanos, ‘‘Hepimiz Akdenizliyiz. Mantalitemiz, kültürümüz, damak tadımız aynı. Biz birbirimizi daha iyi anlayabiliriz’’ dedi. Türk turizmci Koray Yetik ise iki ülkenin daha fazla bir araya gelmesini isterken, ‘‘Omuz omuza hareket ederek Akdeniz'in daha çok turist getirmeliyiz. Bunun içinde ilişkilerin artması gerekir’’ diye konuştu.

MEDİTT fuarında bir araya gelen Resort Dedeman Antalya Otel Genel Müdürü Koray Yetik, Dedeman Bodrum Otel Genel Müdürü Ahmet Bilgin ve Yunanlı Turizmci Papastergiu Stefanos, ‘‘Hepimiz Akdenizliyiz. Bölgeye daha çok turist çekmek için omuz omuza çalışmalıyız’’ diyerek ortak çalışma konusunda anlaşmaya vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!