Ford Otosan'dan Transit açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Ford Otosandan Transit açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2009 16:23

Ford Otomotiv Sanayi A.Ş, Ford Transit Connect üretiminin Ford Otosan Kocaeli fabrikasında yapıldığını, Ford Transit üretiminin önemli bir kısmının da bu fabrikada gerçekleştirildiğini ve gerçekleştirilmeye devam edeceğini duyurdu.

Haberin Devamı

Ford Otomotiv Sanayi A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP), basında çıkan haberler hakkında yayımlanan özel durum açıklamasında, dünkü çeşitli basın organlarında yer alan Ford Otosan ile ilgili haberlerin içeriğinde, yanıltıcı olabilecek bilgilerin yer aldığı kaydedildi. Açıklamada şöyle denildi:

“Ford Otosan, Ford Motor Company'nin küresel üretim stratejileri açısından önemli bir role sahip bulunmaktadır. Bu stratejiler, dünya pazarlarında ve ekonomik koşullarda meydana gelen gelişmeler dikkate alınarak sürekli olarak yeniden değerlendirilmektedir ve Ford Motor Company, üretim kaynaklarının en optimum şekilde dağıtılmasının sağlanması amacıyla yoğun çalışmalar sürdürmektedir.

Bugün, Ford Transit Connect üretimi Ford Otosan Kocaeli fabrikasında yapılmaktadır. Ford Transit üretiminin önemli bir kısmı da bu fabrikada gerçekleştirilmektedir ve gerçekleştirilmeye devam edecektir.

Haberin Devamı

Bu konularda kesinleşen iş sonucu, plan ya da geleceğe ilişkin bir yönetim kararı olması durumunda, şirketimiz, ilgili tebliğler ve yükümlülüklerimiz doğrultusunda kamuoyu ile bilgi paylaşımında bulunacaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!