Finansal teknolojiyi işletmelere de açtı

Güncelleme Tarihi:

Finansal teknolojiyi işletmelere de açtı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2024 07:00

AKBANK iştiraki finansal teknoloji şirketi AKÖde, Tosla markası ile iş dünyası ve finans sektöründe önemli bir dönüşümü başlattığını duyurdu.

Haberin Devamı

Bu kapsamda, Tosla bireysel kullanıcılara sunduğu finansal çözümlere ek dönüşüm kapsamında işletmelere sağladığı çözüm ve hizmetlerin tamamını ‘Tosla İşim’ adı altında sunmaya başladı. Yeni iş modeli ile KOBİ’ler başta olmak üzere işletmelerin finansal hayatlarının desteklenmesi hedefleniyor. ‘Cebin, senin ve işin için’ söylemi eşliğinde Tosla’da yaşanan dönüşümü aktarmak üzere bir etkinlik de düzenlendi.

21 Şubat Çarşamba günü Swissotel The Bosphorus’ta etkinlikte konuşan AKÖde Genel Müdürü Emel Arseven, “Yeni hizmet modelimizi Tosla markamız altında “Tosla İşim” ile duyurmaktan gurur duyuyoruz. Bu yeni iş modelimizle, özellikle KOBİ’lerin finansal hayatlarını desteklemek için gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ile finansal hizmet sağlayıcı olmanın ötesine geçerek girişimler nezdinde de iş dünyasının gelişimine katkıda bulunma misyonumuzu da vurguluyoruz. Tosla İşim ile küçük ve orta ölçekli işletmeleri, girişim ekosistemini sadece finansal açıdan desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda onların ihtiyaçlarını dinlemeye ve anlamaya özen gösteriyoruz. Bu doğrultuda KOBİ’lerle etkileşimde bulunmak ve çözümlerimizi onların ihtiyaçlarına göre şekillendirmek, Tosla’nın sürdürülebilir bir iş modeli oluşturmasında temel bir faktör” dedi. Etkinlikte, AKÖde Genel Müdür Yardımcısı Aylin Özinci ise Tosla ve Tosla İşim’in çözümlerini ve deneyimlerini konuklara tanıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!