Facebook, ‘Zaman Tüneli’ de açtı

Güncelleme Tarihi:

Facebook, ‘Zaman Tüneli’ de açtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2011 00:00

Facebook'un Kurucusu Mark Zuckerberg, daha fazla ve daha kolay müzik dinlemek veya video izlemeye olanak sağlayacak medya uygulamalarını devreye alacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Sosyal internetin olanaklarına müzik şirketlerini ve diğerlerini de katmak istediklerini belirten Zuckerberg, Facebook kullanıcılarının yeni uygulamalarla bir tıkla aralarında müzik için Spotify, video için Netflix ve haber için Yahoo gibi çok sayıda partner şirketin medyalarına ulaşabileceklerini kaydetti. Zuckerberg, bu uygulamaların kullanıcıların arkadaşları sayesinde yeni filmler, kitaplar veya müzikler keşfetmelerine bağlı şekilde değişeceğini de vurguladı.
Profil sayfası değişiyor
Zuckerberg, ‘Profil’ sayfasını baştan yaratarak ‘Zaman Tüneli’ni geliştirdiklerini de açıkladı ve şunları söyledi: “800 milyonu aşkın kullanıcıya kendilerini çok farklı ifade edebilecekleri bir platform sunacağız. Zaman Tüneli sayfasında kullanıcıların yaşamlarıyla ilgili tüm hikayeleri ve paylaşımları geriye doğru kronolojik sıra içinde yer alacak. Zaman Tüneli’yle Facebook da yeni bir döneme girdi.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!