Evmanya.com Avrupa’da ‘en iyi 100’e girdi

Güncelleme Tarihi:

Evmanya.com Avrupa’da ‘en iyi 100’e girdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2013 00:00

Teknoloji alanında Amerika’nın otoritesi kabul edilen Küresel Medya Kuruluşu Red Herring, Avrupa’nın En İyi 100 Teknoloji Şirketi’ni belirledi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin ilk ev yaşam ve dekorasyon alışveriş sitesi Evmanya.com Avrupa’nın En İyi 100 Teknoloji şirketinden biri oldu. 1400 şirket arasından finale kalan Evmanya.com, Amsterdam’da gerçekleşen ödül töreninde ilk 100’de yer aldı.
Tüm dünyadan yatırımcı ve girişimcilerin yakından takip ettiği Red Herring, Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Skype, Salesforce.com, YouTube ve eBay gibi şirketlerin hayatımızı ve çalışma biçimimizi değiştireceğini ilk fark eden medya kuruluşları arasında bulunuyor. Red Herring editör kadrosu seçim yaparken, finansal performans, teknoloji ve inovasyon odaklılık, yönetim kalitesi, strateji ve pazar penetrasyonu gibi farklı kriterleri baz alıyor. Ayrıca şirketlerin faaliyet gösterdiği alandaki başarıları da göz önüne alınıyor. Evmanya.com Kurucusu ve Genel Müdürü Aslı Gökdere; “Paylaştığımız mali raporlar ve sunumlar ile dünya standartlarında bir şirket olduğumuzu ortaya koyduk. Amacımız Avrupa ve Amerika pazarında bulunduğumuz internet sektörünü ileriye taşıyacak iş ortaklıkları gerçekleştirmek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!