Evlilik Fuarı kapılarını açıyor

Güncelleme Tarihi:

Evlilik Fuarı kapılarını açıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2012 11:32

Evlilik Dünyası 2012, 3-5 Şubat tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda kapılarını açıyor.

Haberin Devamı

Her yıl ortalama 50 bin ziyaretçi ağırlayan ve bu yılda 200’e yakın firmanın ürünlerini sergileyeceği fuar gelinlik defilesiyle ziyaretçileriyle buluşacak. 

Fuar için özel olarak hazırlanan 2012 yılı tasarımları  gelinlikler, ziyaretçilere fuarın ilk günü yapılacak defile ile tanıtılacak.Bir sonraki gün ise ünlü Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi uzun zamandır üzerinde çalıştığı özel gelinlik koleksiyonunu fuarda tanıtacak. İlk kez bir gelinlik defilesi yapacak olan ünlü tasarımcı Cemil İpekçi’nin 2012 gelinlerine özel olarak hazırladığı tasarımlar podyumda ziyaretçilerle buluşacak. Bu önemli defilede İpekçi, gelin adaylarına birbirinden özel ve farklı tasarımlarını sergileyecek.

10. Yıla Özel Konsept: ‘Doğa Gelinleri’

Türkiye’nin en büyük evlilik hazırlıkları fuarı Evlilik Dünyası 2012’nin bu yılki konsepti “Doğa Gelinleri” olacak. Patika Fuarcılık Genel Müdürü Didem Cılga, “Yaşam kaynağımız doğa, doğurganlığın en güçlü sembollerinden biridir. Gelecek nesilleri dünyaya getiren kadınlar da doğa ananın gelinleri gibiler. Bu nedenle kadın ve doğa temasını örtüştürdük. Ayrıca yaşadığımız yüzyılda doğayı ve kaynaklarını hoyratça kullandığımız da günümüzün en yadsınamaz gerçeği. Hepimiz bir bütünün parçasıyız; insan da doğanın bir parçası. Bugünün gelinleri yarının anneleri olacaklar. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. İşte buna dikkat çekmek için bu yılki konseptimizi “Doğa Gelinleri” olarak belirledik”  ifadesini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!