Eski mezunlar simit-çay günü için buluştu

Güncelleme Tarihi:

Eski mezunlar simit-çay günü için buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2014 10:44

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunları, Gazi İletişimliler Derneği’nin organizasyonuyla, okul bahçesinde Simit-Çay gününde buluştu.

Haberin Devamı

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar’ın da katıldığı günde, eski mezunların isteğini kırmayan Dekan Zakir Avşar, 70’li ve 80’li yıllarda çeşitli nedenlerle mezuniyet töreni yapılamayan mezunlar için kep töreni yapma sözü verdi.

Zakir Avşar, mezunlara yaptığı hoşgeldiniz konuşmasında, bütün başarılı yüksek öğretim kurumlarının arkasında mezunlarının güçlü desteğinin bulunduğunu vurgulayarak, başta İletişim Fakültesi olmak üzere herkesi kendi okullarına katkı vermeye çağırdı. Gazi İletişim’in Türkiye’nin kendi alanındaki en köklü öğretim kurumlarından biri olduğunu, lisans ve lisansüstü alanda eğitim verdiğini hatırlatan Avşar, yeni yatırımlarla birlikte öğrencilerin bütün ihtiyaçlarını karşılayan, teorik ve uygulamaya dönük üst düzey bir eğitim standardının yakalandığını belirtti. Avşar, mezunları halen eğitim öğretimini sürdüren öğrencilere daha fazla katkı vermeye de çağırdı.

Haberin Devamı

Bütün kuşaklar birarada

Gazi İletişim mezunlarının üye olduğu Gazi İletişimliler Derneği’nin “Simit-Çay Günü” adı altında okul bahçesinde düzenlediği etkinliğe, 70’li yıllardan başlayarak hemen her dönemde mezun olan çok sayıda Gazi İletişimli katıldı. Öğretim üyeleri ve öğrencilerin de katıldığı etkinlikte mezunlar haster giderdi ve Okulu gezdi. Mezunlardan bir kısmı, etkinlikle aynı saate denk gelen, Yrd. Doç. Dr. Serdar Ulukan’ın “20. Yüzyılda Dünya” dersine de girdi.

Mezunlar, Dekan Prof. Dr. Avşar’dan, 70’li ve 80’li yıllarda çeşitli nedenlerle yapılamayan mezuniyet törenlerini telafi için mezuniyet töreni düzenlenmesini talep etti. Avşar da bu törene evsahipliği yapmaktan mutluluk duyacaklarının altını çizdi. Etkinliğe, 70’li yılların başından itibaren hemen her dönem mezunlardan katılım oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!