Erkul, Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi

Güncelleme Tarihi:

Erkul, Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2023 12:55

Yapay zeka, IoT, Gaming sektörlerinde faaliyet gösteren girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, dünya çapında saygın ve etkili iş liderlerinin davet edildiği Forbes Teknoloji Konseyi’ne kabul edildi.

Haberin Devamı

Türkiye’de teknoloji girişimciliği ekosisteminin gelişimine ve büyümesine yaptığı katkılarla tanınan yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, dünya çapında CIO'lar, CTO'lar ve üst düzey teknoloji yöneticilerine özel bir topluluk olan Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi.

Özel bir komite tarafından incelenen Erkul, iş hayatı ve girişimcilik dünyasındaki deneyiminin derinliği ve zenginliğine dayalı olarak konseye kabul edildi. İnceleme Komitesi, kabul kriterleri arasında iş büyütme ölçütlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirmenin yanı sıra kişisel ve profesyonel başarılar ile onur ödüllerini dikkate alıyor.

Dr. Erkul konseyin bir üyesi olarak profesyonel etkisini dünya genelinde artıracak çeşitli özel fırsatlara erişecek. Sadece üyelere özel bir forumda diğer seçkin liderlerle bağlantı kurma ve iş birliği yapma imkanı bulacak olan Erkul ayrıca uzman görüşlerini yazacağı makalelerde paylaşma ve forbes.com'da yayınlanan Uzman Panelleri’ne katkıda bulunma fırsatına sahip olacak.

 

Haberin Devamı

ERKUL: “TEKNOLOJİ DÜNYASI TÜRKİYE’Yİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR”

"Türk teknoloji ekosisteminin temsilcilerinden biri olarak Forbes Teknoloji Konseyi'ne katılmaktan gurur duyuyorum" diyen Dr. Erkul, “Bu üyelik, aynı zamanda Türkiye'de gelişen teknoloji girişimciliği ortamının titizlikle izlendiğinin ve önde gelen küresel yatırım merkezlerinde dikkate alındığının da bir göstergesidir. Bu topluluk içinde kurduğumuz iş birlikleri, Cerebrum Tech'i yapay zekâ teknolojileri alanında global çapta öncü olmaya doğru yönlendirirken ekosistemimiz için de çok önemli fırsatlar sunmaktadır. Samsung ve Microsoft gibi global teknoloji devlerinde ve Cerebrum Tech'teki görevlerim sırasında edindiğim bilgi ve deneyimleri konsey üyesi arkadaşlarımla paylaşmayı heyecanla bekliyorum. Forbes Konseylerine düzenli olarak katkıda bulunacağım” diye konuştu.

 

ERKUL, TÜRKİYE’DEKİ TEKNOLOJİ GİRİŞİMCİLİĞİNİN ÖNCÜ İSİMLERİNDEN

Haberin Devamı

Teknoloji ve e-devlet alanlarında önemli akademik çalışmalara imza atan ve uzun yıllar Microsoft ve Samsung şirketlerinde üst düzey yönetici pozisyonlarında bulunan Dr. Erdem Erkul, 2021 yılında yeni nesil teknolojiler üzerine faaliyet gösteren Cerebrum Tech’i kurdu. Akıllı şehirler, yapay zeka, Nesnelerin İnterneti (IoT), metaverse ve siber güvenlik gibi alanlarda sürdürülebilirlik temelinde teknolojiler geliştiren Cerebrum Tech, hızlı ve güçlü büyümesiyle Türkiye’de İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra Silikon Vadisi, Seul, Rotterdam, Malta ve Londra'da bulunan ofisleriyle küresel çapta çalışmalarını sürdürüyor. Dr. Erdem Erkul 2022 yılının haziran ayından bu yana, Türkiye’deki teknoloji ekosisteminin küresel iş piyasalarıyla entegrasyonunu güçlendirmek amacıyla kurulan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Dijital Teknolojiler İş Konseyi Başkanlığı görevini de yürütüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!