En zengin adama 93 YTL’lik yemek hesabı

Güncelleme Tarihi:

En zengin adama 93 YTL’lik yemek hesabı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2005 00:00

Yemek sonrasında zodyak botla yatına dönen Bill Gates, geceyi Bozburun açıklarında demirli yatında geçirdi. Melinda ve Bill Gates dün öğlen saatlerinde ‘Leander G’ adlı özel yatlarından inerek, Bozburun sahilinde yarım saatlik yürüyüş yaptı. Melinda ve Bill Gates çifti, daha sonra yata döndü. Akşam saat 18.50 sıralarında yine tekneden botla karaya çıkan Bill Gates ve eşi, dört korumayla dükkanları gezdi, ancak alışveriş yapmadı.

BOZBURUN’DA YEMEK:

Bill Gates ve eşi, daha sonra sahilde bulunan Bozburun Restoran’da akşam yemeği yedi. Restoranda deniz kıyısındaki bir masayı tercih eden Gates çifti, burada güneşin batışını da izledi. Bozburun Restauran’ın işletmecisi Mustafa Tuncel’in servis yaptığı Bill Gates ve eşi, ana yemek öncesi soğuk meze olarak kabak çiçeği dolması, mücver, antep ezme, patlıcan kızartması ve sigara böreği tercih etti. Gates ve eşi ana yemekte güveçte kuzu ve tavuk pane yedi. İçki almayan Gates çifti, yaklaşık bir saat süren yemek sonrasında restorandan çok memnun kaldıklarını belirterek ayrıldı. Sahilde biraz yürüyüş yapan Gates çifti daha sonra botla açıkta demirli yatlarına gitti.

ÇOK SADE İNSANLAR:

Bozburun Restoran’ın sahibi Mustafa Tuncel, Bill Gates çiftinin ödediği hesabı söylemek istemedi, ‘Hesap bizde gizli kalsın. Kendisi de eşi de çok mülayim ve sade insanlar. Yemekleri çok beğendiler. Ama hiç sohbet imkanımız olmadı. Çok sakin ve iyi insanlar’ dedi. Gates çiftinin yediği akşam yemeği için 93 YTL hesap ödediği anlaşıldı. Bill Gates ve eşi sabah saatlerinde ‘Leander G’ adlı yatlarıyla Bozburun’dan ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!