En yararlı sponsorluk

Güncelleme Tarihi:

En yararlı sponsorluk
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2012 00:00

BJK RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’u ziyaret ederek “En Yararlı Sponsorluk” plaketi verdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın amatör şubeleri içerisinde öne çıkan “BJK RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı” Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’u ziyaret ederek “En Yararlı Sponsorluk” plaketini verdi. Rahmi Koç, bu ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, “Engelli sporcuların başarıları muazzam önem taşıyor. BJK RMK Marine Takımı’nın başarıları ile bizleri gururlandıracağına inancım sonsuz” diye konuştu. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman da Türkiye’de engelli sporcuların yetişmesini desteklemek adına bu sponsorluğun ülkemizde iyi bir örnek teşkil ettiğini vurguladı.
Sponsorluk çalışmalarının önemine değinen anlatan Rahmi Koç, şöyle konuştu: “Engelli sporunun Türkiye’de gelişmesine katkı sağlamak önemli. RMK Marine şirketimizin sponsorluğunu engelli sporcuların başarılarına destek olmak adına mühim buluyorum. Bildiğiniz üzere Koç Holding’in yürüttüğü Ülkem İçin Engel Tanımıyorum projesi engellilik konusunun hak temelli bir yaklaşım ile ele alınması adına önemli adımlar atmakta. Fevkalade önemli bir proje. Ancak engellilik konusunda duyarlılık oluşması bağlamında daha gidilmesi gereken çok yol var. Engelli sporunun gelişmesi adına duyarlılık oluşturmak son derece mühim. Bu bilincinin tüm Türkiye’ye dalga dalga yayılmasını ve engelli sporcuların başarıları için örnek olmasını diliyorum.”
DUYARLI DAVRANMALI
İşbirliğinin tüm Türkiye için önemli bir örnek teşkil ettiğini belirten Fikret Orman, “Engelli sporunun ve sporcuların desteklenmesi büyük önem taşıyor. Maalesef geçtiğimiz hafta maçımızda yaşanan görüntüleri görmek ve yaşamak istemezdik. Bu konuda atılacak tüm adımların arkasındayız. Çünkü inanıyoruzki engelli sporcularımız tüm dünyaya başarılarını gösterebilecek yeteneğe ve birikime sahipler” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!