En mutlu satış

Güncelleme Tarihi:

En mutlu satış
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2014 01:02

TÜRKİYE’nin Musul Konsolosluğu çalışanları 101 günlük IŞİD esaretinden dün kurtuldu.

Haberin Devamı

Bu haber ülke genelinde sevinçle karşılanırken, rehineler için Şanlıurfa’daki İmza Giyim mağazasından alınan takım elbiseler de dikkati çekti.

MAĞAZA ERKEN AÇTIRILDI

Rehinelerin kıyafetlerinin değiştirilmesi için Valilik tarafından sabah erken saatlerde Şanlıufra’daki mağaza açtırılarak 150 takım elbise alındı. Mağaza yetkilileri gönderilen takım elbiselerin kaçının rehinelere uyduğunu ve ne kadarının iade edileceğini bilmediklerini söylerken, rehineler yeni kıyafetlerini giydikten sonra polis eskortu eşliğinde otobüs ve midibüslerle MİT binasından çıkarılarak saat 07.53’te havaalanına götürüldü.
İmza Giyim yönetim kurulu üyelerinden Selahattin Taşkınırmak, “Çantalara ve markaya bakınca bizim ürünlerimiz ama bizim mağazamızdan mı yoksa bir korner satıcımızdan mı alınmış bilgimiz yok” dedi.

FABRİKA ADANA’DA

Fabrikası Adana’da bulunan İmza Giyim’in sahibi Taşkınırmak’ın Ailesi Hataylı. İmza Giyim’in kurucularından İsmail Taşkınırmak, 12 yaşındayken İskenderun’da bir baba dostunun mağazasında tezgahtarlığa başlamış. Daha o günlerde büyük bir üretici ve marka sahibi olmayı hayal etmiş. Askerliğini bitirdikten sonra da 1985’te kardeşleriyle Kırıkhan’da 35 metrekarelik bir dükkân kiralayarak, konfeksiyon ürünleri imalatına başlamış. Sonra da imalatı Kırıkhan’dan Adana’ya taşımış. 2000 yılında İstanbul Osmanbey’de showroom kuran İmza Giyim, 2004’te Adana Ceyhan yolu üzerinde 5.000 metrekare kapalı alana sahip fabrika kurdu. Şu anda günlük 1500 adet gömlek ve 300 adet ceket üretebilen firma ürünlerini kendi mağaza zincirinde ve korner’larda satıyor.

Haberin Devamı


Serbest kalan rehineler için takım elbiseler Şanlıfurfa’daki İmza Giyim’den alındı. Firmanın fabrikası Adana’da...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!