En lüks Doblo satışta

Güncelleme Tarihi:

En lüks Doblo satışta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2008 10:16

TOFAŞ'ın Bursa'daki fabrikasında üretilen “Fiat Doblo”nun, yine TOFAŞ tarafından projelendirilerek hayata geçirilen en lüks donanımlı versiyonu “VIP”in, satışa sunulduğu bildirildi.

Fiat Ticari Araçlardan yapılan yazılı açıklamaya göre, Fiat Doblo'nun lüks donanımlı versiyonu olan Fiat Doblo VIP, 27 bin 30 YTL'den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla tüketicilerin ilgisine sunuldu.

Fiat Doblo VIP'in kaputunun altında sadece manuel şanzımanla kombine edilen 1.3 litre 75 HP ve 1.9 litre 105 HP'lik multijet iki ayrı dizel motor seçeneğine yer veriliyor.

Fiat Doblo VIP, Doblo ailesinin diğer üyelerinden, dış tasarımında standart olarak sunulan metalik siyah gövde rengi, koyu renkli özel camları, krom renkli ön ızgara, alaşım jantlar, gövde rengi tamponlar ve yan aynalar ile krom renkli tavan rayları ve sürgülü yan kapılarıyla ayrılıyor.
/images/100/0x0/55eb4ac1f018fbb8f8b7cc07

Fiat Doblo VIP'de bej renkli deri döşeme, deri kaplı direksiyon simidi, ahşap kaplamalı orta konsol ve vites topuzu, çift parçalı katlanabilir arka koltuklar, klima, sesli arka park sensörü, MP3 çalarlı radyo-CD müzik sistemi, EBD destekli ABS, sürücü ve yolcu ön havayastığı ile yan havayastıkları standart olarak sunuluyor.

Arka koltuklar dik konumda 750 litre bagaj hacmi sunan araç, arka koltuklarının yatırılmasıyla 3 bin litreye ulaşan bir yükleme alanına da erişebiliyor.

Aracın 75 HP güç ve 190 Nm tork üreten 1.3 litre multijet motor versiyonu 146 km/s'lik maksimum hıza erişirken, 100 km'de ortalama 4.7 litrelik yakıt tüketimi değeriyle ön plana çıkıyor.

Aracın 105 HP güç ve 200 Nm tork üreten daha güçlü multijet motorlu versiyonu ise 168 km/s'lik son hız ve 4.8 lt/100km ortalama yakıt tüketim değeriyle dikkati çekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!