En hızlı Lancia Delta Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

En hızlı Lancia Delta Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2010 16:55

Tofaş çatısı altında yer alan Lancia Türkiye, sene başından bu yana 200 adetten fazla satılan Lancia Delta modelinin “en hızlı” unvanına sahip versiyonunu, 2011 model yılı ile birlikte satışa sundu.

Haberin Devamı

Lancia'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni geliştirilen sıralı Sportronic otomatik şanzıman ve 200 HP'lik turbo motorla donatılan Lancia Delta'nın son versiyonu, 35 bin 950 Avro'dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla satılıyor.

Modelde, EBD destekli ABS, ESP, ASR, panik fren destek sistemi (HBA) ve tork transfer kontrolü (TTC) gibi sistemlerin yanı sıra 6 hava yastığı, Blue&Me Paketi, arka park sensörü, LED aydınlatma teknolojili ön ve arka farlar, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3'lü radyo-CD çalar, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, sportif direksiyon simidi ve vites topuzu, soğutuculu ön kol dayama, kayak bölmeli arka kol dayanağı, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk ve 17 inçlik hafif alaşımlı jant gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor.

Haberin Devamı

Son hızı 230 kilometre olan Lancia Delta 1.8 Di Turbo-Jet Sportronic, 0-100 km/s hızlanmasını 7,4 saniyede tamamlayabiliyor. Araç, 100 kilometrede ortalama 7,8 litre yakıt tüketiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!