En genç cep telefonu: Nokia 3310

Güncelleme Tarihi:

En genç cep telefonu: Nokia 3310
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2000 00:00

Nokia 3310, chat fonksiyonu sayesinde cep telefonu kullanıcılarına hareket halindeyken cep telefonlarındaki mesaj sistemi ile chat yapabilme imkanı sağlıyor. Bu telefon özellikle gençlere yönelik olarak hazırlandı.

1 Eylül'de Almanya, Oberhausen'de düzenlenen "Heyecanı Yakala, Genç Kal" yaşamstili etkinliğinde tanıtılan Nokia 3310'nun, bu sonbaharda satışı başlayacak.

Chat fonksiyonu, SMS kullanarak diğer kişilerle internetteki chat sistemine benzer sohbet imkanı sunuyor. Nokia 3310 ile chat fonksiyonu olmayan cep telefonlarına da mesaj kanalının SMS olması sebebiyle chat mesajı gönderiliyor.

Chat özelliği, standart SMS sistemine göre daha hızlı, kolay ve tercih edildiği takdirde isim gizleme imkanı veriyor. Nokia 3310, chat modundayken otomatik olarak mesaj gönderilip alınabiliyor.

Nokia'nın yeni modeli küçük, ince ve sadece 133 gram ağırlığında olmakla birlikte çok geniş kullanım özelliklerini de kullanıcılara sağlıyor. Ayrıca standart NİMH pilleri sayesinde bulunan bölgeye ve operatör özelliklerine bağlı olarak 4 saat 30 dakikaya kadar konuşma süresine ve 260 saate kadar standby süresine sahip. X-press-on ön ve arka kapaklar ise 6 farklı renk alternatifi veriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!