Emirates Holidays Türkiye'de temsilci atadı

Güncelleme Tarihi:

Emirates Holidays Türkiyede temsilci atadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2010 11:41

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates’in tur operatörü şirketi Emirates Holidays, Türkiye’de AiRep Havacılık ve Turizm A.Ş’yi resmi temsilcisi olarak atadı.

Haberin Devamı

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates’in tur operatörü şirketi Emirates Holidays, Türkiye’de AiRep Havacılık ve Turizm A.Ş’yi resmi temsilcisi olarak atadı. Yapılan anlaşma sonucu Türk yolcular Emirates Holidays’in Emirates’in ağında bulunan uçuş noktaları için sunduğu tüm seyahat paketleri ve hizmetlerine kolayca erişebilecek.

AiRep aracılığıyla Emirates Holidays tarafından sunulan hizmetlerden yararlanacak yolcular için uçak ve otel rezervasyonları, vize işlemleri, havaalanı transferleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilecek. Bu hizmetlerle birlikte dileyen yolcular için şehir turlarından, akşam yemek rezervasyonlarına kadar her detay organize edilecek.

AiRep’in Türkiye pazarına girişine ilişkin bir açıklama yapan Emirates Holidays Başkan Yardımcısı Frederic Bardin ise şunları söyledi:

Haberin Devamı

“AiRep ile yaptığımız ortaklık sayesinde Türk müşteriler ile aramızdaki iletişimin kuvvetleneceğini düşünüyoruz. Türk yolcuların özellikle Dubai, Hint Okyanusu (Maldivler, Mauritius ve Seyşeller), Hong Kong, Singapur, Tayland ve SriLanka tatil paketlerine ilgi göstereceğini düşünüyoruz. Avustralya, Yeni Zelanda, Çin ve Afrika’nın da ilgi görecek diğer önemli destinasyonlar arasında olacağından da eminiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!