Ekonomist'ten 40 bin bedava e-kolay paketi

Güncelleme Tarihi:

Ekonomistten 40 bin bedava e-kolay paketi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

HAFTALIK Ekonomist Dergisi, bu haftaki sayısıyla birlikte 40 bin ‘‘e-kolay sınırsız internet paketi’’ni ücretsiz olarak okuyucularına veriyor. Ekonomist okurları, 5 milyon lira değerindeki e-kolay.net'in internet erişimi hizmetinden bir ay ücretsiz yararlanacak.

EKONOMİST Dergisi, bu hafta 40 bin adet e-kolay sınırsız internet erişim paketini ücretsiz veriyor. Bu hafta İstanbul'da Ekonomist alan okuyucular, Türkiye'nin önde gelen internet servis sağlayıcı ve haber portallarından e-kolay.net'in 5 milyon lira değerindeki bir aylık internet erişim hizmetinden ücretsiz yararlanabilecek.

14 Nisan'da piyasaya sunulan e-kolay, kısa sürede 100 binin üzerinde internet erişim paketi satışına ulaştı. Bunun 87 bini kampanya, 13 bini dekampanya dışı satışlarla gerçekleşti.

NELER YAPABİLİRSİNİZ?

Hem internet servisi sağlayıcısı hem de haber portalı olan e-kolay.net'i günde ortalama 120 bin kullanıcı ziyaret ediyor. Bu ziyaretçilerin her gün baktığı ortalama sayfa sayısı 366 bin, sitede kalış süreleri ise ortalama 8 dakika.

e-kolay'ın Ekonomist ile birlikte verdiği bir aylık ücretsiz internet erişim paketini alanlar, bunu bilgisayarlarına yükledikten sonra internete bağlanabilecek. Bir ay sonunda, e-kolay ile devam etmek isteyenlere yine internet üzerinden kampanya koşulları bildirilecek.

İnterneti, e-kolay aboneliğiyle kullanmaya devam edecek olanlar pek çok imkandan faydalanabilecek. Bunlardan bazıları şöyle: ‘‘Birden fazla e-mail adresine ücretsiz sahip olunuyor. Kişisel e-mail adresi, iş e-mail adresinden ayrı tutulabiliyor. Sürekli e-mail adresine sahip olunabiliyor. e-mail'lere her yerden ulaşılabiliyor. e-kolay üyeleri sürekli olarak kampanyalardan haberdar ediliyor. Aynı zamanda üyelik konumuna göre özel promosyonlardan yararlanılabiliyor.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!