Efsane geri döndü

Güncelleme Tarihi:

Efsane geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 21:38

NOKIA’nın marka lisansını kullanma hakkını alan HMD Global, yeni modelleri Türkiye’de satışa sundu. Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 modelleri ilk 3 ay boyunca sadece iletişim operatörü Vodafone’da satılacak. Nokia’nın efsane modeli olarak bilinen ve yenilenen 3310 modeli ise temmuzda tüm teknoloji marketlerde satışa çıkacak. Nokia 6 modeli, 5.5 inçlik ekrana sahip ve mat siyah, gümüş, mavi ve bakır olarak dört renk seçeneğiyle 1.349 TL’den satışta. Nokia 5, 5.2 inçlik ekranın yanı sıra 8 megapiksellik geniş açılı ön kamera özelliklerini bulunduruyor. Bu modelin satış fiyatı, 1.149 TL. Nokia 3 ise 5 inçlik ekrana sahip ve 949 TL’lik etiket fiyatıyla tüketicilere sunulacak.

Haberin Devamı

Şirketin yenilediği 3310 modeli ise diğer modellerin aksine dokunmatik olmayan ekrana sahip ve tuşlarla kontrol edilebiliyor. 2.4 inçlik bir ekrana sahip olan model, 2 megapiksellik kamera sahip. Cihazda Wi-Fi bağlantısı yok. Mobil internet şebekesinden internete bağlanabilen Nokia 3310’da 2G teknolojisi bulunuyor. Nokia 3310’un satış fiyatı belli değil.

HMD Global Başkanı Florian Seiche, “Yeni Nokia akıllı telefonları Türkiye’ye getirme kararı, marka olarak bu dinamik ülkedeki tüketicilerin gerçek ihtiyaçlarını karşılama arzumuzun bir yansımasıdır. Vodafone işbirliğiyle, yeni akıllı telefon seçenekleri sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy da, “Nokiaseverin yoğun ilgisi sayesinde Türkiye akıllı telefon pazarında yeni bir sayfa açacağına inanıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!