Dünya tecrübesini İstanbul’a taşıyor

Güncelleme Tarihi:

Dünya tecrübesini İstanbul’a taşıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2023 07:00

ANKARA’nın sembol yapılarından Atakule’nin yaratıcısı merhum Mete Bora tarafından kurulan ve 14 ülkede hayata geçirdiği taahhüt projeleriyle dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde yer alan Summa, Türkiye’deki ilk kez geliştirici olarak bir konut projesi hayata geçiriyor.

Haberin Devamı

İstanbul Kısıklı’da inşasına başlanan ‘Kısıklı Park’ projesi, arsa hariç 200 milyon dolarlık değere sahip.  

İNŞAAT YÜZDE 60’DA

Bugüne kadar farklı ülkelerde 100’e yakın projeyi anahtar teslim olarak tamamladıklarını söyleyen Summa Turizm Yatırımcılığı Yönetim Kurulu Üyesi Okan Sargın, “Türkiye’deki projelerimize örnek olarak Bodrum Yalıkavak Marina ve Hilton İstanbul Maslak Otel’i gösterebiliriz. Bugün için işletmesini de yaptığımız 3 havaalanı, 4 otel, 1 alışveriş merkezi ve 1 hastane gibi büyük yatırım projelerin yanı sıra yurtdışında birçok konut projesine imza attık. Şu anda yurtdışında devam eden 1 havaalanı, 1 otel ve 2 alışveriş merkezi yatırımımızla da büyümeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Dünya tecrübesini İstanbul’a taşıyor
Okan Sargın - Meriç Kibar

Haberin Devamı

Kısıklı Park’ın sahip oldukları değerleri en iyi şekilde yansıtan projelerden biri olduğunu söyleyen Sargın, “İnşaat aşamasında yüzde 60 oranına ulaştığımız Kısıklı Park, sadece bir konut projesi değil, aynı zamanda kaliteli yaşam standartları, çevresel duyarlılık ve sosyal sorumluluk anlayışımızı bir araya getirerek yaşam tarzını yeniden tanımlayan bir deneyimi simgeliyor” ifadelerini kullandı.

 Summa Turizm Yatırımcılığı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Meriç Kibar da projeye dair şu bilgileri paylaştı: “Kısıklı Park’ta, 2+1’den 6+1’e kadar balkonları, terasları, bahçe ve çatı dubleksleriyle farklı ihtiyaçlara uygun 177 adet daire bulunuyor. Kişiye özel ödeme planları yanında anlaşmalı bankalardan finansman alternatifleri de sunuyoruz. Konutları 2024 yılı eylül ayında teslim etmeyi hedefliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!