Doğayla iç içe yaşam fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Doğayla iç içe yaşam fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2022 16:10

Kuzey Kıbrıs ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan gayrimenkul sektörü, günden güne artan potansiyeli ile dikkat çekerken, lüks projeler de ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Talebi gören, ülkenin güçlü sanayi firmalarından Kamtek de yeni bir yatırım için düğmeye bastı. Gerek Türkiye, gerekse Avrupa ve İskandinav ülkelerinden yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Kuzey Kıbrıs’ta, Doğu Girne bölgesinde Esentepe’ye bağlı Bahçeli’de hayata geçen Horizon projesi doğa ile iç içe olmasıyla dikkat çekiyor. Projenin tek yetkili acentesi Obsidian Investment’in Kurucu Direktörü Andrea Beil, 41 villadan oluşan Horizon projesini “Kıbrıs’ta lüks yaşamın saklı adresi” olarak tanımlıyor. Beil, proje için şu bilgileri paylaştı: “Lansman öncesi dönemde 275 bin GBP’den başlayan fiyatlar, projenin ileriki aşamalarında artış gösterecek. Doğa ile çevrili, dağ yamacında bulunan ve panoramik deniz manzaralı iki katlı villalarda 2 veya 3 yatak odası seçenekleri bulunuyor.

AKILLI EV SİSTEMLERİ

Ayrıca 175 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen yaşam alanlarına sahip. Modern ve lüks tasarımı ile dikkat çeken, özel havuzlu villalarda, yüksek yapı standartlarının yanı sıra Daikin merkezi ısıtma ve soğutma sistemleri, dijital kartlı girişler, opsiyonel olarak akıllı ev sistemleri öne çıkıyor. 7/24 güvenlik kamerası bulunan Horizon sitesinde tüm konutlar beyaz eşyalı olarak satışa sunuluyor. Yatırımlarda en yüksek güvenliğe sahip olmak için her satın alma işlemi banka garantisi ile desteklenerek, esnek ödeme planları ile ödeme kolaylığı sağlanıyor. Horizon projesiyle müşterilerimize bir tatil evinden fazlasını sunmak istiyoruz. Müşterilerimizin yüksek kalite yapı standartlarımız ile hayatın lüksünü yaşamalarını, yatırımlarının geri dönüşlerini almalarını ve aynı zamanda doğa ile iç içe bir yaşamın keyfini hissetmelerini istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!