Doblo Cargo da yüzünü gösterdi

Güncelleme Tarihi:

Doblo Cargo da yüzünü gösterdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2009 10:49

Yeni Fiat Doblo’nun koltuklu versiyonun ardından Cargo versiyonu da yüzünü gösterdi.

Haberin Devamı

Fiat Doblo Cargo’nun yeni nesli, tasarım ve sürüş konforunun yanı sıra büyüyen boyutların etkisiyle gelişen yükleme özellikleri, farklı gövde ve motor seçenekleriyle dikkat çekiyor.

İşte Yeni Doblo Cargo'nun ilk fotoğrafları

Fikri mülkiyet hakları Minicargo projesinde olduğu gibi Tofaş’a ait olan yeni Fiat Doblo Cargo'da sürgülü yan kapılar bulunuyor. 2.2 metrelik iç mekan uzunluğuna, 3400 ile 4200 litre arasında değişen bagaj hacmine sahip yeni Fiat Doblo Cargo, 1 tona varan yükleme kapasitesiyle de sınıfında oldukça iddialı.

Yeni Doblo Cargo, Bursa’da Tofaş Fabrikası’ndan üretilerek birçok ülkeye ihraç edilecek.

4 Motor Seçeneği ve Start&Stop Sistemi
 
Yeni Fiat Doblo Cargo, ilk etapta biri benzinli ve üçü dizel olmak üzere toplam dört motor seçeneğiyle üretilecek. Motor yelpazesinin tek benzinli motor seçeneğini oluşturan 1.4 litre 95 HP’lik benzinli güç ünitesi dışında Multijet teknolojili 1.3 litre 90 HP, 1.6 litre 105 HP ve 2.0 litre 135 HP’lik turbo dizel motorlar görev yapacak.

Haberin Devamı

Bununla birlikte ilerleyen dönemde Fiat’ın otomatikleştirilmiş maunel şanzıman sistemi Dualogic ile donatılmış bir başka turbo dizel motor seçeneği daha motor yelpazesine katılacak. Euro 4 ve Euro 5 normlarına uygun üretilen Yeni Fiat Doblo Cargo’nun motorları otomobil rölantideyken motoru da durduran Start&Stop (Çalıştır&Durdur) mekanizmasıyla da alınabilecek. Bu teknoloji ile donatılan Fiat Doblo Cargo versiyonları şehir içinde %10’a varan yakıt tasarrufu ve düşük karbondioksit salınımı değerleri sunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!