Dijital dünya İstanbul'da buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Dijital dünya İstanbulda buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2013 12:07

Webit 2013 Kongresi 6-7 Kasım 2013 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Webit 2013, dünya çapında 8000 katılımcı ile sektör lideri global şirketlerden 250 konuşmacıyı bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

Webit 2013 Kongresinde telekomünikasyonun geleceği, akıllı evler, internet bağlantısı sunan ve kendi kendine giden otomobiller, büyük veri, bulut bilişim ve dijital para biriminin bilgi ekonomisindeki yeri gibi konular ele alınacak.

Webit Kongresi’nin kurucusu ve başkanı Plamen Russev, Webit 2013 ile ilgili olarak şunları söyledi: “Dijital pazarlama ve teknoloji ekosistemleri, telekom sektörü, yatırımcılar, girişimciler ile startup şirketlerin en parlak önderlerinin bir araya geldiği bu kapsamlı etkinlik iş dünyasını heyecanlandırıyor. Webit 2013 kongresi sektörlerin geleceğine yön verecek yeni uygulama ve teknolojilerin gelişmesi için ekosistemin tüm paydaşlarını buluşturan mükemmel bir yaratıcılık potası oluşturuyor. Bu forumda bireysel girişimciler global holdinglerin milyarlarca dolara imza atan üst düzey yöneticilerini yatırımcı olarak birkaç dakika içinde ikna etme imkanına kavuşacaklar.”

Haberin Devamı

“Beyin—bilgisayar arayüzü”
Plamen Russev etkinliğin ikinci gününde yapacağı açılış konuşmasında, Kanada’da geliştirilen “telepatik kontrol” sistemlerinin tanıtılacağı bir “beyin—bilgisayar arayüzü” deneyine katılacak. Eşyaların düşünce gücüyle kumanda edilmesini sağlayacak teknolojilerin demosu niteliğindeki gösteri, Webit 2013’in farkını ortaya koyan yenilikçi ve özgün yaklaşımlardan birini oluşturuyor.

Webit 2013 katılımcı ve konuşmacı listesinde Yandex, Akbank, VW, IBM, Google, Spotify, Facebook, Lenovo, Nokia, OMD, Havas, Mediabrands, Qualcomm, Pentagram, Joulie, Aol, Unilever, Accer, Effective Measure, Lakestar, Almaz Capital, BBC, Al Jazeera gibi kendi alanında lider çok sayıda şirketin üst düzey temsilcileri yer alıyor

6 ana etkinlik

2 güne yayılan Kongrede 6 ana etkinlik yer alacak. Dijital Pazarlama ve İnovasyon Konferansı konuşma salonunda 3500 katılımcıyı toplayacak. Konferansta dijital pazarlama ve reklamcılık, mobil trendler, sosyal medya, sektörel inovasyonlar ve dijital evrenin geleceği masaya yatırılacak. Geleceğin Dünyası Konferansında ise yatırımcılar Asya, Ortadoğu, Afrika gibi gelişmekte olan pazarlarda yeni iş kollarıyla meslekler oluşturan startup şirketler ve girişimcilerle buluşarak ekonomiyi birlikte inşa etmek üzere ilk girişimleri başlatacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!