Deri Tanıtım Grubu'nun yeni başkanı belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Deri Tanıtım Grubunun yeni başkanı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2014 19:05

Erdal Matraş, Deri Tanıtım Grubu'nun (DTG) yeni başkanı olarak seçildi.

Haberin Devamı

Deri Tanıtım Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, ulusal ve uluslararası kamuoyu nezdinde Türk derisinin marka algısını güçlendirmek ve Türkiye'nin deri ihracatını artırmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren DTG'nin yeni yönetimi belirlendi.

Erdal Matraş'ın başkan olarak bayrağı teslim aldığı yönetim kurulunun başkan yardımcısı da Süleyman Tahiroğlu oldu. DTG yönetim kurulu üyeleri arasında Mustafa Şenocak, Burak Çelet, Ruken Mızraklı, İslam Şeker ve Erkan Zandar yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Matraş, yeni dönemde dünya nezdinde Türk deri algısını güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Matraş, "Ülkemizdeki deri markalarının elbirliği ile ihracatta daha çok söz sahibi olmasını sağlayacağız. Dünya standartlarındaki mevcut kalitemizi daha çok ülkeye yayıp bu sektörde Türkiye olarak hak ettiğimiz yere geleceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

DTG, yurtdışındaki pek çok tanıtım faaliyetleri ile deri, deri mamulleri ve ayakkabı sektörünün genel olarak dünyadaki pazar payının artırılmasını, pazarlama, tanıtım ve markalaşma konusunda kalıcı faaliyetler gerçekleştirilmesini, dünyada bir Türk derisi imajının yaratılmasını amaçlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!