Denizbank Müdürü Ateş’ten kredi kartı borç faizi eleştirisi

Güncelleme Tarihi:

Denizbank Müdürü Ateş’ten kredi kartı borç faizi eleştirisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 14:08

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş siyasi partilerden gelen 'kredi kartı borç faizlerinin yüzde 80'inin silineceği' yönündeki vaatlerle ilgili konuştu. Ateş, “öyle reklamlara şahit oluyoruz: 'Ödemeyin kardeşim. (Kredi kartı faiz borçları) Yüzde 80'ini sileceğiz'. Seçim öncesi, çok spekülatif bir konu ama bu konuya gireceğim. Biz o zaman mevduatın faizini nasıl ödeyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Ekonomist ve Capital dergilerinin Vodafone Türkiye sponsorluğunda düzenlediği CEO Club Bankacılar Zirvesi'nde konuşan Ateş Kıbrıs'a Barış Suyu Projesi töreninde, hafta içinde de İstanbul Yeni Havalimanı Proje Finansmanı İmza Töreni'nde bulunduğunu anlattı.

'BU HALA ANLAŞILAMADI MI?'

Denizbank Müdürü Ateş’ten kredi kartı borç faizi eleştirisi

Ateş, “ Ödemeyin kardeşim. (Kredi kartı faiz borçları) Yüzde 80'ini sileceğiz'. Seçim öncesi, çok spekülatif bir konu ama bu konuya gireceğim. Biz o zaman mevduatın faizini nasıl ödeyeceğiz? Bu nasıl bir sistem? Bankaların faiz gelir ve giderlerine kimse bakmıyor mu? Biz komisyon ödüyoruz. Kaynakların akılcı dağılımına aracılık ederek, kaynak fazlası ile kaynak eksiğini buluşturan bir kurumuz. Bu hala anlaşılmadı mı? Paranın zaman değerini herkesin çözmesi gerekli." dedi.

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU EKŞİ SÖZLÜK'ÜN SORULARINI YANITLADI

CHP'DEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ
Siyasi partiler arasında Cumhuriyet Halk Partisi, kredi kartı borçlarını faizlerinin yüzde 80’inin silineceğine ilişkin seçim vaadinde bulunmuştu. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!