DARTY'nin araçları her ay dünyayı 3 kez dolaşıyor

Güncelleme Tarihi:

DARTYnin araçları her ay dünyayı 3 kez dolaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2009 12:27

DARTY'nin, Türkiye'ye getirdiği Güven Sözleşmesi kavramı ile satış öncesinde olduğu gibi satış sonrasında da müşterilerinin yanında olmayı bir gelenek haline getirdiği belirtildi.

DARTY'den yapılan yazılı açıklamada, bu amaçla 28 araçlık bir servis filosuna sahip DARTY'nin, bu filo sayesinde satış sonrası ücretsiz eve teslim, anında montaj ve kullanıcı eğitimi, arıza sonrası ürünü kapıdan teslim alma ve lojistik gibi hizmetleri sorunsuz bir şekilde yerine getirdiği kaydedildi.

Satış sonrası hizmetlerle ilgili bilgi veren DARTY Türkiye mağazalarının CEO;su Nedim Esgin, bugün elektronik perakende sektörüne bakıldığında, kendi araç filosuyla müşterinin ayağına giden başka bir firmanın bulunmadığını kaydederek, Güven Sözleşmesinde olduğu gibi bu hizmetin de sadece DARTY'de yer aldığını ifade etti.

Esgin, “Araçlarımız her gün İstanbul, Ankara, İzmir ve İzmit'te 7 gün sabah 10'dan akşam 24'e kadar yüzlerce eve hizmet götürüyor. Yaptığımız hesaplamalara göre araçlarımız ayda 100 bin kilometreyi aşan bir yol yapıyor, yani başka bir ifadeyle her ay dünyayı üç kez dolaşıyorlar” dedi.

Güven sözleşmesi çerçevesinde hizmet veren DARTY, Türkiye genelindeki 13 mağazasında küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 200 kategoride 350'den fazla markaya ait 6000'den fazla ürün sunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!