Cumhuriyetin 100’üncü yılında 10 yaşını kutluyor

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyetin 100’üncü yılında 10 yaşını kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2023 07:00

EVOLOG, sektörde 10’uncu yılını kutluyor. 2013’ten beri uluslararası karayolu ve intermodal taşımacılığı ile tedarik zincirine uçtan uca çözümler sunmayı hedefleyen şirketin odağında gelecek 10 yılda sürdürülebilir iş modeliyle güçlenmek var.

Haberin Devamı

Her yıl ortalama yüzde 30 büyüme sağladıklarını belirten EvoLog Lojistik CEO’su Barış Talay, “Sorumlu tüketim’ ve ‘hedefler için ortaklıklar’ sürdürülebilir kalkınma için en çok öne çıkardığımız amaçlar. Bizler kendimizi sanayicinin, dış ticaret firmalarının çözüm ortağı olarak görüyoruz. İhtiyacını dinlediğimiz firmalara en ekonomik, en çevreci rotaları ve taşıma modu alternatiflerini sunuyoruz. Parsiyel taşımacılık imkânlarımız tüm sistemdeki verimsiz sefer ve gereksiz kaynak kullanımını en aza düşürüyor sürdürülebilir bir dünyaya katkıda bulunuyoruz”
şeklinde konuştu.

YENİ YATIRIM SİNYALİ

Barış Talay, son dönemde sadece Türkiye’de değil yurtdışında da büyümelerini sürdürdüklerinin altını çizdi. Talay, “Geçtiğimiz yıl haziran ayında açtığımız Azerbaycan MMC, yurtdışındaki beşinci yatırımımız, doğudaki ilk kapımız oldu. Azerbaycan ofisimizi açarak, sadece bir ülkeyle sınırlı kalmadık, Bağımsız Devletler Topluluğu’na da adım attık. Bu kapsamda önümüzdeki yıl en azından bir Türk devletine daha yatırım yapmayı planlıyoruz” dedi.
Talay, Türki Cumhuriyetler’e yapacakları yatırımın çerçevesinin de daha önceki şirketleri gibi tüm taşıma modlarında aktif olacağını vurguladı, “Bu yatırım da sadece Türkiye ile değil tüm dünya ile yapılacak ticarete hizmet verecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Lojistik sektörünün dijitalleşme yolunda hızla ilerlediğini ve şirket olarak trendleri yakından takip ettiklerini vurgulayan EvoLog Lojistik Genel Müdürü Halil Özendi ise “İlk araç yatırımımızı yaptığımız günden bu yana, filomuzu telematik çözümler ile yönetiyoruz. EDI uygulamaları ile gümrük idaresi, yurtdışı acenteler ve müşterilerimiz ile otomatik veri alışverişimiz var” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!