‘Cumhuriyet kadınlarla kadınlar Cumhuriyetle güçlü’

Güncelleme Tarihi:

‘Cumhuriyet kadınlarla kadınlar Cumhuriyetle güçlü’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 07:00

Kadınlar Cumhuriyet’in 100. yılını Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde düzenlenecek “100. Yıl Cumhuriyet Kadınları Koşusu” ile kutlayacak.

Haberin Devamı

3 bin kadın koşucunun katılması beklenen organizasyonla, “Cumhuriyet Kadınlarla, Kadınlar Cumhuriyetle Güçlü” mesajı İstanbul’dan tüm dünyaya duyurulacak.

BÜYÜK GURUR

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde düzenlenecek ilk yaya organizasyonu olma özelliği taşıyan koşu, kadınlarımızın geleceğe yürüyüşünü de sembolize edecek. Etkinliğe yalnızca kadınların katılabileceğini belirten IC Holding Ulaştırma ve Altyapı Grup Başkanı Serhat Soğukpınar, “Cumhuriyetimizin 100. yılını, bu toprakların kahraman kadınlarıyla birlikte Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kutluyoruz. Bu etkinlikle kadınlarımızın ‘Cumhuriyet Kadınlarla, Kadınlar Cumhuriyetle Güçlü’ mesajını İstanbul’dan dünyaya ulaştıracağız. Cumhuriyetimizin 100. yaşını, kadınlarımızın güçlü adımlarıyla kutlamak ICA olarak bizim için büyük bir gurur” dedi.

Haberin Devamı

100. Yıl Cumhuriyet Kadınları Koşusu”na katılmak isteyenler için kayıtlar www.cumhuriyetkadinlarikosusu.com adresi üzerinden alınıyor. 29 Ekim Pazar günü Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Avrupa Yakası’ndan başlayarak, 5 km’lik bir parkurda Anadolu Yakası’na kadar uzanacak olan koşu, saat 09.00’da başlayacak. Koşu kapsamında sponsorlardan sağlanacak kaynakla Darüşşafaka, TOG, TOÇEV, TED, Türkiye Atletizm Vakfı ve Yanındayız Derneği’ne bağış yapılacak. Koşuda dereceye girenlere toplamda 225 bin TL tutarında Cumhuriyet Kadınları Koşusu Ödülü verilecek.

BAKMADAN GEÇME!