COTI coin nedir? Hangi borsalardan alınır? COTI ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

COTI coin nedir Hangi borsalardan alınır COTI ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 22:06

Coin son zamanlarda oldukça fazla tercih edilmekte olan kripto para piyasasının içerisinde yer almaktadır. Piyasada ise yer alan birçok çeşitli coin bulunduğu söylenebilir. COTI coin nedir? Hangi borsalardan alınır? COTI ne zaman çıktı? Ne iş yapar? COTI coin ile ilgili merak edilen tüm detayları derledik.

Haberin Devamı

COTI coin, son zamanlarda isminden sıklıkla söz ettirmekte olan ve oldukça yüksek bir getirisi bulunan kripto para birimi olarak bilinmektedir. Kripto para, tamamen sanal ve takas işlemlerinde kullanılabilmekte olan bir para birimi olarak ifade edilebilir.

COTI COİN NEDİR?

COTI coin son zamanlarda isminden oldukça fazla bahsettirmekte olan bir kripto para birimi olarak ifade edilebilir. Özellikle de yatırımcılar tarafından oldukça fazla bir şekilde ilgi odağı haline gelmiştir. COTI coin zamandan ve paradan tasarruf etmek isteyen kişilerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Para biriminin dijitalleşmesine olanak sağlayan COTI coin aynı zamanda da ilk kurumsal düzeyde ki kripto olarak ifade edilebilir.

COTI coin en temel anlatımı ile düşük maliyetli, ölçeklendirilebilir, kapsamlı, özel ve gerçek zamanlı ödemeler için optimize edilmiş olan bir para birimi olarak ifade edilebilir. COTI coin işlemleri için kullanıldığı ve hem madencilik hem de aracılık ihtiyacını ortadan kaldırmaya yönelik olduğunu söylemek mümkündür.

Haberin Devamı

HANGİ BORSALARDAN ALINIR?

Kripto para piyasası içerisinde yer alan COTI coin oldukça fazla kullanılmaya başlanmıştır. COTI coin, gizliliği ve güvenliği oldukça yüksek olan bir sanal para birimi olarak ifade edilebilir. COTI coin almak isteyen kişiler, kripto para borsasından istedikleri coin türünü seçerek satın alabilirler.

COTI NE ZAMAN ÇIKTI?

Kripto para türleri son zamanlarda oldukça fazla yaygınlaşmaya başlamıştır. Oldukça fazla kullanılmakta olan COTI coin, COTI Group tarafından çıkarılan bir para birimidir. COTI group, 2017 yılında kurulmuştur. COTI coin ise 2020 yılında çıkmaya başlamıştır.

COTI coin, piyasa değerleri oldukça yüksek olan bir para birimi olarak ifade edilebilir. COTI coin son zamanlarda kullanımı oldukça fazla artış gösteren para birimleri içerisinde yer almaktadır. Çıktığı günden beri oldukça fazla tercih edilmekte olan bir kripto para türü olarak da ifade edilebilir.

 NE İŞ YAPAR?

COTI kelimesinin açılımı Currency Of The Internet, şeklinde yapılabilmektedir. Türkçe anlamının ise “İnternetin Para Birimi” olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. COTI coin, sanal olarak kullanılmakta olan bir para birimini ifade etmek için kullanılmaktadır. COTİ coin, kriptografi ya da şifreleme olarak bilinen bir sistem ile tasarlanmış olan dijital bir unsur olarak ifade edilebilir. Merkeziyetsiz bir kripto para olarak ifade edilebilen COTI coin, yatırımcılar tarafından kullanılması tercih edilmekte olan bir para birimidir.

Haberin Devamı

COTI COİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?  

COTI coin, belirli özelliklere sahip olan bir para birimi olarak ifade edilebilir. Kripto para borsası içerisinde yer almakta olan COTI coin merkeziyetsizlik özelliğine sahip olarak ifade edilebilir. Temel olarak elektronik bir para birimi olarak bilinmektedir. Parayı basan kurumun da parayı düşürme ihtimalinin olmaması COTI coin birimini değerli yapan unsurlardan birisi olarak ifade edilebilir.

COTI coin, sanal bir para birimi olarak ifade edilebilir. Elektronik para, değerini gram olarak barındırmaz. Taklidi zor olan bir para birimi olduğu bilinen para biriminin fiziki bir nesne belirtmediğini söylemek de mümkündür. Son olarak elektronik paraların genel özelliğinin devlet veya kanun gözünde bir geçerliliğe sahip olmaması da belirtilebilir. COTI coin, aynı zamanda bir network parası olarak da ifade edilebilir. Aynı zamanda havale edilebilir ve kullanılabilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!