Coral Holding’e iki ödül birden

Güncelleme Tarihi:

Coral Holding’e iki ödül birden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2023 07:00

CORAL Holding A.Ş. ve iştiraklerinden ODEON Turizm İşletmeciliği A.Ş, ‘HİB 2022 Yılı Hizmet İhracatı Ödül Töreni’nde iki ödüle birden layık görüldü.

Haberin Devamı

Hizmet İhracatçıları Birliği (HIB) tarafından Hilton İstanbul Bakırköy otelinde gerçekleştirilen ‘Hizmet İhracatçıları Buluşması ve 2022 Yılı Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) Ödül Töreni’nde Coral Holding A.Ş. iştiraklerinden ODEON Turizm İşletmeciliği A.Ş ‘Seyahat Acenteliği Hizmetleri’ kategorisinde birinci, Coral Holding A.Ş.  ise ‘Finans, Sigorta ve Diğer Mali Hizmetler’ kategorisinde üçüncü olarak iki ödülün birden sahibi oldu. Oluşturduğu katma değer ve yarattığı istihdam olanakları ile ülkemizin en önemli sektörlerinin başında gelen hizmet sektöründe faaliyet gösteren kuruluşlar, 18 farklı kategoride değerlendirildi.

Başarılarından dolayı ilk üçe giren 54 firma ve kurumlara T.C. Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın açılışını yaptığı törende ödülleri verildi. Coral Holding A.Ş. ve ODEON Turizm İşletmeciliği A.Ş. adına, Coral Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Behçet Özceylan’a ödülleri Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ile Muhasip Üye Mehmet Erdoğan tarafından takdim edildi.

BAKMADAN GEÇME!