Cisco'dan yeni satın alma

Güncelleme Tarihi:

Ciscodan yeni satın alma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2010 12:47

Veri ağları konusunda en önemli şirketlerin başında gelen olan Cisco, ünlü tasarım danışmanlığı firması MOTO Development Group’u satın alıyor. 2010 mali yılının son çeyreğinde tamamlanması hedeflenen satın alma ile Cisco tüketici ürünleri alanında daha da güçlenecek.

Haberin Devamı

San Francisco merkezli şirket, Cisco’nun tasarım konusundaki ekibini güçlendirerek, tüketici ürünleri geliştirme konusunda izlenen yol haritasına katkıda bulunacak.

Tüketicilerin Cisco’nun Flip Video, Valet ve Linksys ürünlerine kolay kullanılır, hesaplı ve eğlenceli olmaları nedeniyle büyük ilgi gösterdiğine dikkat çeken Cisco Tüketici Ürünleri Genel Müdürü ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Jonathan Kaplan, “MOTO’nun tasarım ve mühendislik ekiplerinin tüketici eğilimleri konusunda sahip olduğu büyük deneyim, yeni ürünler sunma konusundaki yeteneğimize hız katarak Cisco’nun tüketici ürünleri alanındaki faaliyetlerinin genişlemesini sağlayacak” şeklinde konuştu. 

MOTO’nun tüketici ürünleri endüstrisi tarafından yakından tanınan 35’ten fazla danışmandan oluşan ekibi, Cisco’nun bünyesine katılacak. Fortune 500 şirketlerinden küçük işletmelere kadar birçok kuruma inovatif ürünler geliştirme konusunda destek olan MOTO, Cisco’nun Flip video ürün ailesinin geliştirilmesinde de rol oynamıştı. MOTO’nun farklı disiplinlerden uzmanlardan oluşan ekibi, merak uyandıran ürünler ve tüketici deneyimleri sunabilmek için inovasyonu ürünün yaşam döngüsüne yayıyor.

Cisco’nun tüketici stratejisi ile birebir örtüşen MOTO felsefesi sayesinde cihazlar, yazılım ve ağlara yönelik tüketicileri memnun edecek dönüşümsel ürün deneyimleri sunacak. 2009 yılında Pure Digital’in satın alınmasının ardından MOTO’nun da katılmasıyla birlikte Cisco, tasarım ve kullanım kolaylığıyla öne çıkan ürünler geliştirme konusunda tüketici ürünleri pazarında yeni bir adım daha atmış olacak.

2010 mali yılının son çeyreğinde tamamlanması beklenen satın alma işleminin maliyeti konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, MOTO’nun Cisco’ya katılması ile birlikte MOTO çalışanlarının Cisco Tüketici Ürünleri ekibine dahil olacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!