Çiçek açan defter üretti

Güncelleme Tarihi:

Çiçek açan defter üretti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2013 12:17

Dünyanın ilk USB’li defterini üreterek bir ayda 300 bin dolarlık sipariş alan Acar Group, "çiçek açan" defter üretti. Tamamı geri dönüşümlü malzemeden üretilen Note-Eco ajandanın üzerine yaprak şeklinde yapıştırılan tohum herhangi bir toprağa ya da saksıya ekildiğinde çiçek açıyor. Şirket, kullandıkça çiçek açan ürününden 5 milyon dolar ciro yapmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Üç ay önce dünyanın ilk USB’li defterini üreten ve piyasaya çıktığı ilk ay dünyanın çeşitli ülkelerinden 300 bin dolarlık sipariş alan Acar Group, şimdi de tamamı geri dönüşümlü olarak ürettiği yeni defter ve ajandasıyla adından söz ettiriyor. Acar Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Acar, yine dünyada bir ilk olan yeni ürünle ilgili “Yeni ürettiğimiz defterimizin özelliği öncelikle yüzde 100’ü geri dönüşümlü olmasıdır. Ayrıca üzerine iliştirilen çiçek şeklindeki kağıt süsüyle de dünyanın ilgisini çekecek. Yani bir dostuna ajanda hediye etmek isteyen biri, iki hediye birden göndermiş olacak. Çünkü ajandanın üzerinde bulunan çiçek şeklindeki kağıt süsü koparıp herhangi bir toprağa ya da saksıya ektiğinizde kısa süre sonra çiçek açmaya başlıyor. Patenti bize ait olan Note-Eco ajandamızın üzerindeki ‘Ajanda Bandı” dediğimiz tohumu tüm ölçülerdeki ajandalara uygulayabiliyoruz.” dedi.

Haberin Devamı

150 BİN DOLARLIK SİPARİŞ ALDI
USB’li ürünün yankıları sürerken yeni tohumlu ajandası Note-Eco ile daha ilk günden büyük bir rağbet olduğunu belirten Mustafa Acar, “Yeni ürüne büyük ilgi var. Yaklaşık üç ay önce piyasaya sürmüş olduğumuz USB’li üründen bir ayda 300 bin dolarlık sipariş almıştık. Başta Almanya olmak üzere, Fransa, Rusya, Kazakistan ve Çin’den üç ayda bir milyon doların üzerinde sipariş aldık. Tamamı geri dönüşümlü olan Note-Eco ajandamıza da büyük bir ilgi var. Daha şimdiden bir hafta bile olmadan yurt içi ve yurt dışından 150 bin dolarlık sipariş aldık. Kurban Bayramı ve Yılbaşı göz önüne alındığında yıl sonuna kadar 4-5 milyon dolarlık ciro yapmayı hedefliyoruz. Bunun yarısına yakınının ihracattan geleceğini tahmin ediyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!