Chartis Sigorta AIG Sigorta oldu

Güncelleme Tarihi:

Chartis Sigorta AIG Sigorta oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2012 12:51

American International Group, Inc. (AIG) tarafından yapılan açıklama ile Chartis’in hizmet verdiği tüm ülkelerdeki markasının AIG olacağı duyuruldu. Bu değişikliğe paralel olarak Chartis Sigorta A.Ş., Türkiye’deki faaliyetine AIG Sigorta A.Ş. olarak devam edecek.

Haberin Devamı

AIG Başkanı ve Üst Yoneticisi Robert H. Benmosche tarafından yapılan açıklamada AIG'nin küresel bir sigorta markası olarak geri dönüşünün altı çizildi.  “AIG markasının yeniden kullanılmaya başlanması şirketimizin gösterdiği önemli bir başarıya işaret ediyor" diyen Benmosche,  ‘Birlikte geleceğe’ sloganı, AIG'nin küresel bir ekip olarak müşterileri için çözüm üretme ve yenilikçilik konusundaki azmini ve tutkusunu yansıtıyor,” dedi.

Benmoche, “Müşterilerimiz, kendimiz ve tüm dünya için daha iyi bir gelecek inşa etmek ve bu geleceği güvence altına almak için çalışmak bize heyecan veriyor. Müşterilerimizin amaçlarına ulaşmalarına ve mutlu bir hayat sürmelerine yardımcı olmak AIG’nin temelindeki çözüm üretme ve yenilikçilik vaadinin gereğidir” dedi.

Haberin Devamı

AIG İcra Kurulu Başkanı Peter Hancock de bir açıklama yaparak, “AIG adının köklü geçmişini ve gücünü yeniden kullanmaya başladığımız için heyecanlıyız. En yeni bilgi teknolojilerine yaptığımız yatırımlarla birleşen yaratıcılık ruhumuz sayesinde yarına hazır ve sağlam bir konumda olduğumuzu düşünüyoruz,” dedi.

AIG’ye yönelik 182 milyar dolar tutarındaki ABD Hükümeti desteği tümüyle geri ödenmiş ve ABD Merkez Bankası ve ABD Hazine Bakanlığı şirkete yaptıkları yatırımlardan bugüne kadar yaklaşık 15.9 milyar dolar gelir elde etmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!