Çeyrek altın fiyatları piyasalarda kaç liradan işlem görüyor?

Güncelleme Tarihi:

Çeyrek altın fiyatları piyasalarda kaç liradan işlem görüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 11:43

Altın fiyatları yükseliyor mu sorusunun cevabı yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Çeyrek altın fiyatları, altın fiyatlarının değer kazanması ile birlikte bir miktar artış gösterdi ve piyasalarda dikkatleri üzerine çekti. Peki çeyrek altın fiyatları Kapalıçarşı'da kaç liradan işlem görüyor. İşte piyasalarda altın fiyatlarının değeri ve işlem gördüğü fiyatlar

Haberin Devamı

Çeyrek altın fiyatları dalgalı bir kur izlemeye devam ediyor. Altın fiyatlarının geçtiğimiz hafta yükselmesi ve hemen ardından gelen düşüş çeyrek altın fiyatlarını da olumsuz etkiledi. Çeyrek altın fiyatları geçtiğimiz haftalarda 208 lira barajına yaklaşırken, tekrar düşüş yaşadı. Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar oldu? işte altın fiyatlarındaki son durum ve çeyrek altın fiyatları

Kapalıçarşıda 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,16 azalışla 125,50 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 206,00 lira, Cumhuriyet altını 840,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise cuma günkü kapanışa göre yüzde 0,16 düşüşle 125,50 liradan işlem gördü.

Altının gram fiyatı yüzde 0,5 yükselişle 125,8 lira seviyelerinden alıcı buluyor. Gram altın, saat 11.20 itibarıyla önceki kapanışa göre yaklaşık yüzde 0,5 artışla 125.8 liradan işlem görürken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 206, Cumhuriyet altını 842 liradan satılıyor.  

Haberin Devamı

Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda yüzde 0,3 artışla 1.268 dolardan alıcı buluyor. AA Finans Analisti İslam Memiş, haftaya düşlerle başlayan altın fiyatlarındaki toparlanma isteğinin ABD verilerinin açıklanmasıyla sınırlı kaldığını belirterek, "Bu hafta piyasalar ABD Merkez Bankası (Fed) başkanlarının konuşmalarını takip edecek. Cuma günü de ABD büyüme rakamları açıklanacak. Altın yatırımcılarının gözü bu hafta ABD'de açıklanacak verilerde olacak. ABD verileri altın fiyatlarını baskı altında tutmaya devam edebilir ancak düşüşler yatırımcı için alım fırsatı olur diye tahmin ediyoruz." şeklinde konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!