CEO'lar fazla mesaide

Güncelleme Tarihi:

CEOlar fazla mesaide
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2009 09:26

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde oluşturulan “Ceo Club”ın üyeleri, “Fazla Mesai” grubuyla konser verdi.

Haberin Devamı

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Tekirdağ Rakı Altın Seri'nin katkılarıyla Conrad Oteli'nde düzenlenen “Ceo'lar Fazla Mesaide” etkinliğinde, Ceo Club üyeleri, P&G Türkiye Genel Müdürü Saffet Karpat ve grubu Fazla Mesai'ye enstrümanlarıyla eşlik etti.

Etkinliğin açılışında konuşan Capital Dergisi Yayın Direktörü Rauf Ateş, genellikle bir kahvaltı veya akşam yemeğiyle “yaza merhaba” dediklerini, ancak bu yıl yaşanılan ekonomik sıkıntıları üzerlerinden atmak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini kaydetti.

Eczacıbaşı Holding CEO'su Erdal Karamercan da üst yöneticilerin “şirketlerinde oturup emir veren ukala kişiler” olarak tanındıklarını söyledi.

Karamercan, “Bize şirket yönetmekten başka bir hayatımız olduğunu gösterme imkanı veren Capital Dergisi'ne teşekkür ediyorum. Sayelerinde insan kademesine terfi ettik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ceo Club üyelerinin Fazla Mesai grubuna enstrümanlarıyla eşlik ettiği gecede tek başına şarkı söyleyenler de oldu. Gecede iş adamlarından oluşan caz grubu “İşin Ötesi” de sahne aldı.

Fazla Mesai grubuna gitarda Erdal Karamercan, piyanoda Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil, bas gitarda Unilever Dünya Fonksiyonel Gıda Ürünleri Başkan Yardımcısı Hakan Behlil eşlik etti.

Gecede, Temsa Global Ceo'su Mehmet Buldurgan, Vatan Bilgisayar'ın sahibi Hasan Vatan, Toyotasa Genel Müdürü İbrahim Orhon, Marka Ajans Başkanı Hulusi Derici, PET Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Köksal, Karamela Gıda Yönetici Ortağı Ceki Kontente, Tekfen Holding Başkan Yardımcısı Mehmet Erktin ve Nike Genel Müdürü Zafer Parlar da performanslarıyla yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!