Cennet Koy'a komşu arazinin satışına onay

Güncelleme Tarihi:

Cennet Koya komşu arazinin satışına onay
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 18, 2012 10:44

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Muğla'da Hazineye ait bulunan taşınmazın satış işlemlerini onayladı.Konuya ilişkin ÖYK Kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Haberin Devamı

 Buna göre, Maliye Hazinesi adına kayıtlı iken Kurul kararıyla özelleştirme kapsam ve programına alınan Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gölköy, 423 nolu parselde bulunan 678 bin 963,72 metrekare yüzölçümlü arsa, 277 milyon lira bedelle en yüksek teklifi veren TMC Mazıdağı Fosfatları Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satılacak.

Bu ÅŸirketin sözleÅŸmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diÄŸer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminat Ä°dare lehine irat kaydedilecek ve 276 milyon lira bedelle ikinci teklifi veren NATA Ä°nÅŸaat Turizm Ticaret ve Sanayi AÅž'ye satılacak.Â

Haberin Devamı

Bu şirketin de sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminat İdare lehine irat kaydedilecek ve 269 milyon lira bedelle üçüncü teklifi veren AGT Gayrimenkul Yatırım ve Turizm AŞ'ye satılacak. AGT Gayrimenkul'un de sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminat İdare lehine irat kaydedilecek ve 263 milyon lira bedelle dördüncü teklifi veren Torunlar-Sembol Ortak Girişim Grubu'na satılacak.

Söz konusu ortak girişim grubunun da sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminat İdare lehine irat kaydedilecek ve 259 milyon lira bedelle beşinci teklifi veren Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi AŞ'ye satılacak. 

En son bu şirketin de sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminat İdare lehine irat kaydedilecek ve ihalenin iptaline dair verilen karar onaylanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!