Cenajans, 30 yaşını kutluyor

Güncelleme Tarihi:

Cenajans, 30 yaşını kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

TÜRKİYE'nin en köklü reklam şirketlerinden Cenajans,kuruluşunun 30'uncu yılını kutluyor. Cenajans Grey Yönetim Kurulu Başkanı Nail Keçili, Cenajans Grey'in 2000 vizyonunu, ‘‘İnsana, teknolojiye, tesise ve tam hizmet anlayışına yatırım’’ olarak belirlediklerini söyledi.

CENAJANS kuruluşunun 30'uncu yılını kutluyor. Cenajans Grey Yönetim Kurulu Başkanı Nail Keçili, Cenajans Grey'in 2000 vizyonunu, ‘‘İnsana, teknolojiye, tesise ve tam hizmet anlayışına yatırım’’ olarak belirlediklerini söyledi.

Keçili, 30'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle ayrılan bütçeyi deprem bölgesinde üç okul yaptırmak için kullandıklarını belirtti.

1970 yılında Cumhur Abacı, Ertuğrul Karabaki ve M. Nail Keçili'nin kurduğu Cenajans'ta zaman içinde üç kurucu ortaktan ikisinin yolları Keçili'den ayrıldı. Cenajans, 1990'da ABD'li Grey International ile ortak olarak Cenajans Grey adını aldı. 1917 yılında kurulan Grey International, ABD'nin en büyük ilk on reklam grubu içinde yer alıyor. 80'i aşkın ülkede, 336 ofisi bulunuyor.

400 KİŞİ ÇALIŞIYOR

Toplam 400 kişinin çalıştığı Cenajans Grey, Türkiye'nin dışında KKTC ve Azerbaycan'da dahil olmak üzere toplam 8 şehirde faaliyet gösteriyor. Cenajans Grey'in yan kuruluşları ise şunlar:

Medya satın alma ve pazarlama şirketi Mediacom, uluslararası halkla ilişkiler şirketi GCI, uluslararası doğrudan pazarlama şirketi Grey Direct, film prodüksiyon şirketi Key Productions, promosyon malzemeleri şirketi SPOT, yerel medya şirketi Alternatif Medya, havacılık şirketi CenAir, lise sonrası meslek eğitimi veren kuruluşu Akademi İstanbul.

ULUSLARARASI ÖDÜLLERİ

Mobius Awards (birincilik, 1997), New York Festivals (finalist), London Advertising (birincilik, 1997), London Advertising (finalist), New York Film Festivali (Dünya üçüncülüğü), Kalite Ödülü, Epica (1993), Epica Award (1993), AD Q Award (1993), Awards (1988).

Türkiye'nin yanısıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ve Azerbaycan'da da faaliyet gösteren Cenajans Grey, Türkiye'de de İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, Gaziantep ve Antalya'de hizmet veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!