Caterpillar'ın yeni serisi 320 bin dolar

Güncelleme Tarihi:

Caterpilların yeni serisi 320 bin dolar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 1997 00:00

Haberin Devamı

CATERPILLAR İş Makinaları, en yeni ürünü 345B Hidrolik Ekskavatör'ün (Kepçe) Belçika'da gerçekleştirdi. Caterpillar firmasının en büyük üretim merkezi olan Gosselies Tesisleri'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Caterpillar Ekskavatör Uluslararası Ürün Müdürü Matt Keeley, şunları söyledi:

‘‘Caterpillar ekskavatör serisinin en yeni modeli olan 345B, 45/50 ton klasmanındadır. 345B, eski 235D model ekskavatörün yenilenmesinden meydana geldi. Yeni modelde düşük emisyonlu, ekonomik ve daha yüksek performanslı yeni CAT motorları kullanıldı. Geliştirilmiş hidrolik sistemin kullanıldığı 345B serisinde operatör kabinleri daha geniş mekan, büyük oturma yeri ve yüksek ses yalıtımı ile daha ergonomik olarak tasarlandı.’’

Keeley ayrıca, Türkiye'nin Caterpillar için büyük ve önemli bir pazar olduğunu, son yıllarda Türkiye'de yakaladıkları başarılı trendini devam ettireceklerini belirtti.

Caterpillar'ın iş makinaları konusunda Türkiye yetkili temsilcisi olan Borusan Makina bugün pazarın yüzde 30'unu elinde tutuyor. Geçtiğimiz yıl 3 bin 100 adet iş makinesi satan borusan Makina'nın Ürün Müdürü Yavuz Kalkanlı, 1998 yılında Türkiye'de yaklaşık 20 adet 345B satılmasını planladıklarını açıkladı. Kalkanlı, Caterpillar 345B'nin Türkiye'de 300-320 bin dolardan satılacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!