Canon'un hedefi 75 milyon euro

Güncelleme Tarihi:

Canonun hedefi 75 milyon euro
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2009 17:20

Canon Eurasia Genel Müdürü Roman Troedthandl, 2009 sonu satış tahminlerinin 75 milyon Euro olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Canon, dünyaca ünlü Forte etkinliğini 83 ülkeden sorumlu, Canon Gelişen Pazarlar İş Birimi Başkanı Shuichi Shionoya’nın da katılımıyla bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenledi. İşletmeden işletmeye ve işletmeden tüketiciye sunulan tüm ürünlerin sergilendiği Forte’ye Canon bayileri ve iş ortakları büyük ilgi gösterdi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Canon Eurasia Genel Müdürü Roman Troedthandl, şunları söyledi:

"Deneyimimiz, bilgimiz ve ilişkilerimizle Canon Eurasia, daha ilk yılında, büyük potansiyele sahip güçlü bir organizasyon haline geldi. Müşteri odaklı bir yaklaşımla iş ortaklarımız için katma değer yaratmaya devam ediyoruz. Türkiye’ye olan güven ve inancımızın bir göstergesi olarak da, dünyaca ünlü Forte etkinliğini 1. yaşımızı da kutladığımız bugünlerde İstanbul’da gerçekleştirmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz."

Haberin Devamı

Troedthandl, Canon’un Türkiye’deki işbirliklerini güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek şöyle devam etti:

"Hem tasarım gücü, hem yenilikçiliği, hem de kullanıcı dostu ürünleriyle öne çıkan Canon’un rakiplerinden farkı, kendini ürün kalitesi ve hizmet saygınlığı ile göstermesidir. Bu faaliyetlerimizi müşteri odaklı bir yaklaşımla sürdürmeye, müşterilerimize katma değer ve fayda sağlamak üzere Canon’la birlikte büyümek isteyen iş ortaklarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz."

20008 yılını değerlendiren ve 2009 yılı hedeflerini açıklayan Troedthanld, 2009 yılı sonunda satış rakamı beklentilerinin 75 milyon Euro olduğunu belirterek, 2011 yılında satış rakamı hedeflerini 100 milyon Euro olarak açıkladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!