Caddeye 7.5 milyon ziyaretçi çekecek

Güncelleme Tarihi:

Caddeye 7.5 milyon ziyaretçi çekecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2023 07:00

TÜKETİCİLERİN değişen alışveriş talepleri gayrimenkul sektörüne de yön veriyor. Yeni gayrimenkul projelerinde kapalı alışveriş merkezleri yerine alışveriş caddeleri hayata geçiriliyor.

Haberin Devamı

İstanbul’da iddialı caddelerden biri de, Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’da yer alıyor. 550 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğindeki iki katlı Piyalepaşa Çarşı, Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi’nden önceki durak olacak. Markaların da ilgi gösterdiği caddeye yılda 7.5 milyon ziyaretçi bekleniyor.

1 KM’Yİ AŞIYOR

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul’un bugün semt yaşamı ile uyumlu ideal bir karma yaşam merkezi haline geldiğini belirterek, “Projenin ikinci etabı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un çarşısı da Piyalepaşa Çarşı’ya eklendiğinde ortaya toplam uzunluğu 1 km’yi aşan bir alışveriş sokağı çıkacak. İlk fazdaki toplam kiralanabilir alanımız olan 22 bin 500 metrekarenin şimdiden yüzde 85’i doldu. Piyalepaşa Çarşı’da bugün içlerinde 8 modern sanat galerisi ve 2 bin 500 metrekarelik Han Piyalepaşa’nın da bulunduğu 62 ticari ünite yerini aldı” dedi.

Haberin Devamı

Caddeye 7.5 milyon ziyaretçi çekecek
Kaan Yücel

SANAT MERKEZİ

İkinci fazda Piyalepaşa Çarşı’ya 14 bin 500 metrekarelik ticari alanın daha ilave edileceğini anlatan Yücel, “İkinci fazda yine mağazalar, restoranlar, çocuk oyun alanları bulunurken, buna ek olarak Residence Inn By Marriott ve Courtyard by Marriott konseptli otellerimiz, sinema kompleksi ve İstanbul gösteri dünyasına büyük bir zenginlik getirecek çok amaçlı sanat merkezimiz de bulunacak. İkinci fazla birlikte giyim, kozmetik, elektronik, ev&yaşam gibi sektörlerden 120 markanın mağazaları bulunacak. Yıllık ziyaretçi beklentimiz 7.5 milyon kişi. Turistler de hedefimizde” diye konuştu.

KONUTA YATIRIMA DEVAM EDİYOR

POLAT Gayrimenkul’ün şehir merkezinde tek bloklu binalar konseptine yöneldiğini dile getiren Yücel, “Akaretler projemizi satışa çıkarmıştık. Levent’te de bu konseptte yeni bir projemiz olacak. 2024 yılında 3-4 tane bu tip proje gerçekleştireceğiz” dedi. Yurtdışında Macaristan’da 5-6 yıldır faaliyet gösterdiklerini ve Budapeşte’nin en büyük projesini yaptıklarını hatırlatan Yücel, “Bu tecrübemizi başka ülkelere de yayacağız. Almanya, Hollanda, İngiltere’de proje bakıyoruz. Yurtdışına da ciddi bir zaman harcayacağız” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!