Business Beymen gömleği 50 dolar

Güncelleme Tarihi:

Business Beymen gömleği 50 dolar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beymen'in üretim ve dağıtım hakkını Bilsar'a verdiği Beymen Business gömlekleri ortalama 40-50 dolardan satılacak. Beymen Genel Müdürü Nur Akgerman ve Bilsar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Selman Bilal, dün iki şirket arasında varılan beş yıllık lisans anlaşmasını imzaladı. Akgerman ve Bilal, Beymen Business gömleklerinin önümüzdeki yaz sezonunda satışına başlanacağını belirttiler.

Bilsar Tekstil, Beymen'e ciro üzerinden yüzde 8 ile 12 arasında değişen bir bedel ödeyecek. Beymen Businnes gömlek ve kravatlarının üretim, dağıtım ve satış hakkı Bilsar'a ait olacak. Beymen marka gücünü ve kolleksiyon oluşturma know how'ını Bilsar ile paylaşırken, Bilsar da üretim ve dağıtımı gerçekleştirecek.

Türk hazır giyim sektöründe böyle bir anlaşmayı imzalamaktan gurur duyduklarını söyleyen Beymen Genel Müdürü Nur Akgerman, ''Beymen'in kendi ülkesinde Bilsar gibi bir kurumdan böyle bir talep alması yıllardır sürdürdüğü hizmet ve kalite anlayışına bağlı. Bu anlaşmaların uluslararası örnekleri de var. Bu anlaşmalar da genelde marka değeri yüksek kuruluşlarla gerçekleştiriliyor'' dedi.

Bilsar Yönetim Kurulu Başkanı Selman Bilal ise Türkiye'de model olarak ilk kez denenecek bu projeye imza atmakla gurur duyduklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!