BSH Profilo ile BSH PEG birleÅŸecek

Güncelleme Tarihi:

BSH Profilo ile BSH PEG birleÅŸecek
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 13, 2003 11:19

BSH Profilo Elektrikli Gereçler Sanayii ile BSH PEG Beyaz Eşya Servis birleşmeye hazırlanıyor. Öte yandan BSH Profilo Yönetim Kurulu'ndan istifa eden Jak Kamhi ve diğer 2 üye yerine atama yapıldı.

Haberin Devamı

BSH Profilo Elektrikli Gereçler Sanayii'den Borsa'ya gönderilen açıklamada, ÅŸirketçe üretilen mamullere satış sonrası bakım, onarım ve servis hizmetleri saÄŸlayan baÄŸlı ortaklık BSH PEG Beyaz EÅŸya Servis ile birleÅŸilmesi halinde, bunun çifte yapılandırmayı önleyeceÄŸi, rasyo potansiyel saÄŸlayacağı ve gereksiz ara birimleri engelleyeceÄŸi deÄŸerlendirmesi yapıldığı kaydedildi.Â
  Â
Açıklamada, BSH PEG Beyaz Eşya Servis'nin BSH Profilo'ya katılması suretiyle birleşilmesi konusunda çalışmalara başlanılması amacıyla İcra Direktörleri Genel Kurulu'na yetki verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.
 
BSH PROFİLO YÖNETİM KURULU'NA 3 ATAMA
   Â
BSH Profilo Elektrikli Gereçler Sanayi Yönetim Kurulu'ndan istifa eden Jak Kamhi ve diğer 2 üye yerine atama yapıldı. Jak Kamhi, Vili Kamhi ve Hayati Kamhi'nin yerine Matthias Ginthum, Peter Gotz ve Kai Schrickel atandı.

Haberin Devamı

Şirketteki hisselerini Deutse Bank'a satan Jak Kamhi ile diğer yönetim kurulu üyesi Hayati Kamhi ve Vili Kamhi, hisselerin devri nedeniyle geçtiğimiz günlerde yönetimden istifa etmişlerdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!