Borsacı çifte sözünü tuttu

Güncelleme Tarihi:

Borsacı çifte sözünü tuttu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2013 00:00

Başbakan Erdoğan, Borsa İstanbul’un açılışı sırasında seans salonunda nikah şahidi olma sözü verdiği borsa çalışanı nişanlı çiftin nikahına katılarak şahitlik yaptı.

Haberin Devamı

Borsa İstanbul’un 5 Nisan’daki açılışı sırasında nikah şahidi olma sözü verdiği borsa çalışanları Namık Kemal Aydın ve Nilgün Yılmaz’ın dün Yıldız Parkı Çadır Köşkü’nde düzenlenen nikahında şahitlik yaptı. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte nikaha katılan Başbakan Erdoğan, Borsa İstanbul açılışı sırasında nişanlı olan çifte söz verdiğini, şu anda bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Çifte, “Aynı yastıkta kocayın” dileğinde bulunan Erdoğan, “Evlilik uzun bir yolculuk. Mutluluklar paylaşıldıkça artar. Ama sıkıntılar da paylaşıldıkça azalır. Bunu bilerek hayatı devam ettirirsek çok sağlıklı bir geleceği yakalama imkanımız olur” dedi. Çifte en az 3 çocuk tavsiyesinde bulunan Erdoğan, “Geleceğimiz bugünden daha iyi olacak. Bundan hiç endişeniz olmasın. El ele omuz omuza aydınlık yarınların Türkiyesi’ni kuruyoruz. Güçlü bir Türkiye yükseliyor. Güçlü bir Türkiye’yi dünyada istemeyenler de var. Ama biz inşallah bu yolda emin adımlarla daha iyi günleri göreceğiz. Hep birlikte bunu yaşayacağız” dedi.

BU İŞLER UZAMAZ

Erdoğan, 5 Nisan’da Borsa İstanbul AŞ’nin faaliyete başlaması dolayısıyla İstinye’deki merkezinde düzenlenen gong törenine katılmış ve seans salonunda borsa çalışanlarıyla sohbet etmişti. Daha sonra Nilgün Yılmaz’ın annesiyle telefonda bir süre konuşan Erdoğan, Yılmaz’ın annesine kaç çocuk sahibi olduğunu sordu. Erdoğan aldığı cevap karşısında, “Sen bizim dediğimizi tutturmuşsun. Senin kız nişanlı değil mi? Neden hala bekliyor? Evlendiği anda bereket artar. Birbirlerine de yakışmışlar. Nikahı kıymak suretiyle bu işi bitirmek lazım” demişti. Bunun üzerine nikah şahidi olması istenen Erdoğan, “Ben nikah şahidi olacağım, tarihi belirleyelim. Uzatmayın bu işi, bu işler uzatılmaz. İstersen evinde yap nikahı, ben yine gelirim. İlla düğün salonu şart değil” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!