Bodrum'da 'Vahşi Batı'

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda Vahşi Batı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2009 11:23

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 5 yıldızlı Işıl Club Bodrum’da düzenlenen birbirinden renkli gösterilerle turistler eğlenceye doyuyor.

Haberin Devamı

Muğla’nın Bodrum İlçesi'ndeki Torba koyunda 25 yıldır turizme hizmet veren 5 yıldızlı Işıl Club Bodrum’da ‘Vahşi Batı Bodrum’da’ müzikali aralarında Belçikalı, Fransız, Hollandalı ve Türklerin de bulunduğu yaklaşık 300 turiste keyifli anlar yaşattı. Animasyon şefi Cenk Canıtez’in yazdığı müzikalde 30 animatör rol aldı.

Sahne dekoru ve animatörlerin kıyafetleri ile kovboy filmlerinin sahnelerini aratmayan müzikalde, üç dilde oyunu sahneye koyan animatörler, turistler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Vahşi batıdan günümüze uyarlanan oyundaki diyaloglar turistleri gülmekten kırdı geçirdi. Oyunda efsanevi kovboy Buffalo Bill’in, Wild West Cowboys gösterisi büyük beğeni kazandı.

Western müzikleri ile renklendirilen oyunda turistler de sahnedeki kovboy ve kızılderililerin danslarına eşlik etti. Müzikal oyuncuların ve turistlerin birlikte köy dansı ile sona erdi.

Haberin Devamı

Animasyon şefi Cenk Canıtez, gösterinin iki haftada bir tekrarlandığını ve bugüne kadar yaklaşık 3 bin turistin izlediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!