Bioder Hollanda pazarını da salladı

Güncelleme Tarihi:

Bioder Hollanda pazarını da salladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2008 11:12

Dermokozmetik alanında bir dünya markası olma yolunda ilerleyen Bioder, Suudi Arabistan pazarından sonra Haziran 2007’de girdiği Hollanda pazarında da büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

 Hollanda’nın en önemli ilaç ve kozmetik dağıtım firması Dio Drogisterij tarafından “pazara en iyi girişi yapan marka olarak” nitelendirilen Bioder’in Hollanda’daki 2008 ciro hedefi, 3  milyon euro.

Türkiye’nin ve dünyanın klinik testlerle onaylanmış ilk bitki özlü tüy azaltıcı ve inceltici kremi olan Bioder, Avrupa ve Orta Doğu dâhil olmak üzere toplam 23 ülkeye ihraç ediliyor. Türkiye’de “Bioder”, yurt dışında ise “Bioxet” adıyla satışta bulunan tüy azaltıcı, 2007 yılının Haziran ayında girdiği Hollanda pazarında, 2007 yıl sonu itibariyle 1 milyon euroluk ciro elde etti. 2008 yılında  B’IOTA Laboratuvarları, Bioxet markasıyla Hollanda’da 3  milyon euro ciro yapmayı hedefliyor.

Yaklaşık 35 milyon euroluk tüy dökücü pazarına sahip olan Hollanda’da Bioxet, pazara girdiği günden bu yana alternatif ürünlere karşı pazar payını hızla artırıyor.

Haberin Devamı

HOLLANDA’NIN ÖNDE GELEN DAĞITIM FİRMALARI DEMEÇLERİNDE BIOXET’İ ÖVÜYOR
 
Hollanda’nın önde gelen ilaç ve kozmetik dağıtım firması Dio Drogisterij’in sahibi Brigitte Loeffen, Hollanda’da yayımlanan ünlü dermokozmetik dergisi Trade Magazine’ne verdiği röportajda Bioxet’ten övgüyle söz ederken, ürünü “pazara en iyi girişi yapan marka” olarak değerlendirdi. İran, Ürdün, Lübnan, Suudi Arabistan, Suriye, Bahreyn, Katar, Amman, Kuveyt ve Mısır’da satışa çıktıktan sonra pazar liderliğine ulaşan Bioxet, Avrupa’da da Hollanda, Belçika, İspanya, Portekiz, Lüksemburg, Almanya, İsveç, İsviçre, Norveç, İngiltere, İtalya ve Makedonya’da satışa sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!