Biletler tükendi! Ek seferler konulacak

Güncelleme Tarihi:

Biletler tükendi Ek seferler konulacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2018 12:37

TOF Genel Başkanı Yıldırım: "Ramazan ayının başlaması, arkasından cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçimleri ve üniversiteye giriş sınavları dolayısıyla temmuz ayına sarkacak yaz tatili öncesinde havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar, 1 Mayıs tatilini değerlendirerek, tatil yörelerine akın ediyor. Otobüs biletleri tükendi. Ama yolcularımızı mağdur etmemek için elimizdeki imkânlarla bugün itibarıyla ek sefer koyacağız" açıklaması yaptı.

Haberin Devamı

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, ülke genelinde yapılacak seçimler ve üniversite sınavları dolayısıyla yaz tatili sezonunun geç açılacağına işaret ederek, hava sıcaklıklarının artmasını fırsat bilen vatandaşların, 1 Mayıs tatilini değerlendirdiklerini ifade etti. Yıldırım, "Ramazan ayının başlaması, arkasından cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçimleri ve üniversiteye giriş sınavları dolayısıyla temmuz ayına sarkacak yaz tatili öncesinde havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar, 1 Mayıs tatilini değerlendirerek, tatil yörelerine akın ediyorlar" dedi.

Yıldırım,  Türkiye genelinde 353 otobüs firmasının 8 bin 500 otobüsle hizmet verdiğini söyledi.

1 MİLYON 200 BİN KİŞİ OTOBÜSLERİ SEÇTİ

Söz konusu tatil dolayısıyla yolculukların bugün itibarıyla başladığını anlatan Yıldırım, Türkiye genelinde günlük 5 bin 200 sefer yapıldığını, tatil sürecinde ise ek seferlerle bu sayının 9 bine çıkacağını bildirdi.

Haberin Devamı

1 Mayıs tatili süresince yaklaşık 1 milyon 200 bin yolcunun otobüsle taşınmasını beklediklerini kaydeden Yıldırım, İstanbul merkezli ise günlük bin 200 sefer yapan otobüslerde, bu sayının 2 bine çıkacağını söyledi.

Yıldırım, artan talepleri karşılamak adına gereken çalışmaları yaptıklarını belirterek, "Otobüs biletleri tükendi. Ama yolcularımızı mağdur etmemek için elimizdeki imkanlarla bugün itibarıyla ek sefer koyacağız" dedi.

Mustafa Yıldırım, yaz sezonunun ilk tatilinde vatandaşların mağdur olmamaları için otobüs biletlerini gidiş dönüş şeklinde almalarını önerdi.

 

BAKMADAN GEÇME!