Beypiliç zam modunda değil

Güncelleme Tarihi:

Beypiliç zam modunda değil
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2009 09:42

Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca, Beypiliç olarak zam modunda olmadıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca, basında geniş yer tutan Piliç fiyatlarının yüzde 20 zamlanması hakkında bilgilerinin olmadığını söyledi.

Koca, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sektörde en büyüklerden biri olarak bizim de en azından böyle bir durumda zam yapmamız gerekirdi, yada haberimiz olurdu. Beypiliç olarak şu anda zam modunda değiliz, yeni bir fiyat listesi ayarlaması da söz konusu değil.”

Ayrıca Ramazan ayı gelmesiyle birlikte piliç fiyatlarında zam yapılabileceği söylentilerine de değinen Koca, “Ramazanı bahane edip spekülatif kar peşinde hiç bir zaman olmadık, bizdeki arz talep doğrultusunda bazı fiyatlar zaman zaman düşer çıkar. Hele hele yüzde 20'lik bir zam bizim için olmayacak bir uygulama. Bir anda yüzde 20 zam hiç bir zaman olmamıştır ve olmayacak da” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fiyat artış oranlarında bir dengesizlik olduğunu kaydeden Koca, sektörde fiyatları bir anda yüzde 20 artıracak bir firma düşünemediğini belirtti.

Basında geniş yer bulan piliç fiyatları yüzde 20 arttı haberinin kaynağından kaynaklanan bir yorum farklılığı olabileceğini dile getiren Koca, bu yorumun perakende fiyatından kaynaklandığını düşündüğünü kaydetti.

Koca ana fabrika çıkış fiyatlarının Nisan ayından bu yana hiç değişmediğini bundan sonrada yakın bir tarihte zam yapmayı düşünmediklerini ifade etti.
Koca, şirket olarak en uygun fiyatla en kaliteli ürünü yıllardır insanlarla buluşturarak artık, bir misyon üstlendirdiklerini belirterek, “Hedefimizde sürekli büyüme var. Hiç bir zaman çok pahalı satarak çok kazanmak şeklinde değil, çok üretim yapmak sürümden kazanmak için çalışmaya yönelmiş bir şirketiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!