Beymen lüks 2. el çanta satışına başladı

Güncelleme Tarihi:

Beymen lüks 2. el çanta satışına başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2023 07:00

Beymen lüks ikinci el çanta satış platformu Beymen Reborn’u tanıttı.

Haberin Devamı

Beymen’in internet sitesinde ayrı bir platform olarak yerini alan Beymen Reborn’da Beymen müşterilerinin az kullandıkları veya hiç kullanmadıkları lüks çantalar yüzde 70’e varan indirimlerle satışa sunuldu. Markanın döngüsel ekonomiye katkı sunmak için hayata geçirdiği platform, tüketici tarafından ilgiyle karşılandı. Fiyatı bin 250 TL ile 100 bin TL arasında değişen çantalardan ilk birkaç saat içinde 100 adet satıldı.  

SIRADA AYAKKABI VE HAZIRGİYİM VAR

Türkiye’de henüz yeterince büyümese de ikinci el satışın dünyada çok ciddi rakamlara  ulaştığını söyleyen Beymen Group CEO’su Elif Çapçı, “Avrupa’da, Amerika’da gençler artık böyle yaşıyor. Müşterilerimizin özellikle de Z kuşağının sürdürülebilirlik konusundaki hassasiyetlerinin alışveriş tercihlerine yansıdığını görüyoruz. Beymen Reborn ile Beymen dostlarının döngüsel modaya katılımlarını artırmayı, moda endüstrisinde giderek daha fazla farkındalıkla yaklaşılan sürdürülebilirlik hareketine bireysel olarak katkı sağlamalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz” dedi.  Beymen Reborn’u, ilerleyen dönemlerde farklı kategoriler ile zenginleşecek bir program olarak tasarladıklarını vurgulayan Çapçı, ‘‘Sırada ayakkabı ve hazırgiyim olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Elif Çapçı Beymen Reborn’da işleyen çanta alıp satma ürecini ise şöyle anlattı: “Başvurular beymen.com’daki Beymen Reborn sayfasından yapılıyor. Başvuru kabul edilirse çanta Beymen’e gönderiliyor. Orijinallik testinden geçen çanta, Beymen tarafından belirlenen fiyat üzerinden  satışa sunuluyor. Çantalardan elde edilecek gelir için ödeme seçenekleri arsında “bağış” opsiyonu bulunuyor. Müşteri bağış yapmayı tercih ederse Beymen geliri, herhangi bir kesintisi uygulamadan TURMEPA’ya bağışlıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!